Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśna24

Soczewki i solarium!!!!

Polecane posty

Gość aguśna24

hej dziewczynki, powiedzcie mi jak to jest z soczeweczkami i solarium, jejku kupiłam sobie takie nówki sztuki (od roku nie zmieniałam rodzaju soczewek, wiec zajarana jestem) co to oczy mają nawilżać - Aqua Comfort Dailes , no i zastanawiam się czy na solarkę to można iść w takich soczewkach? i czy trzeba oczy dodatkowo nawilżać jak soczewki same w sobie już są nawilżajace?

Gość emkowska
Można chidzić na solarium w soczewkach, ale lepiej zakładaj okularki i dodatkowo stosuj sztuczne łzy,żeby potem nie było efektu "soczewki przykleiły się do oka" :D z przesuszenia oczywiście!!!

Gość yoo
ja chociaz mam nawilzające dailies nie bylam w nich na solarce ani razu, zawsze wkladam okulary, boje sie ze soczewka wyschnie czy cus takiego :) choc na sloncu leze plackiem i soczewek nie zdejmuje. eeee to chyba zalezy od ciebie :) pozdro

Gość co to za
soczewki ??? ja jestem na etapie poszukiwań dobrych szkiełek! jaka cena>

Gość aguśna24
dziekuje za odpowiedzi :) Skorzystałam z waszych rad i poszłam na solarkę, ale wcześniej mocno nawilżyłam oczy sztucznymi łzami i oczywiście okulary założyłam dodatkowo. Po wyjściu wszystko jest ok :) dziex

Gość agusna24
Soczewki kosztują od 60 do 200 zł ,zależy jakie, akurat Dailies kosztują coś ok 70-80 zł z tego co kojarze, jak na jednodniowe to nawet ok, ja ostatnio przechodziłam etap wyboru soczewek :)