Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka xxx

nie wierze w milosc bo faceci sa....

Polecane posty

Gość jedna taka xxx

a ja nie wierze w milosc, nikt mnie zreszta nigdy nie kochal wlacznie z rodzicami, prawda jest taka ze faceci sa egoistami,i interesuje ich tylko wyglad dziewczyny i seks bo sorki ale jak chlopak mojej kolezance powiedzial ze jest fajna ale chodzic z nia bedzie tylko jak schudnie 10kg? albo gosc w rozmowach w toku stwierdzil ze nigdy wiecej babki z rozstepami bo juz mial jedna, czy w gazecie sie kiedys zalila jedna kobieta ze przytyla po ciazy i wyszly jej rozstepy, i niby sobie kogos znalazla ale jak mieli sie kochac i ona sie rozebrla to stwierdzil ze wyglada staro i wyszedl; niby mam to 17 lat ale tez nie bede miec factea bo mam rozstepy na piersiach od 6 lat i sorki ale to nie moja wina; no chcialam tylko ponarzekac

Gość nie zalamuj sie
No coz, idiotow jest pelno na tym swiecie, niektore babki tez sa nie lepsze, na szczescie istnieja tez normalni ludzie ;)

Gość bvcer
mam 23 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość bvcer
tak wlasnie

Gość jedna taka xxx
a dlaczego nie miales??

Gość bvcer
czekam na

Gość jedna taka xxx
na kogo??? pytam tak z ciekawosci ale bede wdzieczna za odpowiedz

a co schudnac 10 kg to tak trudno, dbac o siebie tez ? dzisiaj, jak gabinety kosmetyczne i rózne inne sa na kazdym kroku na pocieszenie :D i bez tego tez sie jakis znajdzie ;)

Gość jedna taka xxx
sorki waze 56kg przy wzroscie 177, ja mowilam o mojej kolezankce!! i rozstepow nie da sie usunac niczym nawet laserem idioto!! myslisz ze co robie od 5 lat jak nie uzywam wszystkiego czego sie da??!! i sorry ale w wieku 11 lat nawe nie wiedzialam ze cos takiego istnieje

Gość ciekawska...
oj kobiety...nosy do góry...nie tylko ,,wizja lokalna'':Djest ważna -jak gości na naszych buziach uśmiech-to odrazu inaczej sie wygląda..najlepiej jest pogodzic z jakimis wadami fizycznymi i być zadowolonym z siebie-wtedy inaczej patrzy sie na świad-oczywiście nadal uprawiac sport,i ładowac w te kosmetyki-niestety...ale jak same z soba dobrze sie czujemy ..to i faceci sie ogladaja:) więc nosy do gory i nie garbic sie;)

Gość gdzie ci przystojniacy
a wy faceci myślicie, że tacy idealni jesteście? Obserwuję was na uczelni i wam się wydaje, że jesteście tacy ''macho'', aż mi się chce śmiać po kryjomu :P Też nie grzeszycie wagą a chcecie, żeby kobiety dobrze wyglądały, weźcie się najpierw za siebie, przede wszystkim zmnieńcie swój sposób myślenia i nie traktujcie kobiet jak przedmiotów, bo żadna was nie będzie chciała . Jak chcecie panią o idealnych wymiarach, to sobie włączcie ''Słoneczny patrol'' bo tylko tam takie są, ostatecznie możecie sobie kupić nadmuchiwaną lalę.

Gość gdzie ci przystojniacy
dzięki ! !