Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiem25

maz chce mnie zmienic

Polecane posty

Gość nierozumiem25

mam taki problem ktory daje duzo do myslenia moj maz bez przerwy powtarza mi rzebym schudla bo chce miec ladna zone co o tym myslicie

Gość anal32
zmien se meza

strasznie mi przykro że tak Cie maz traktuje...a faktycznie ważysz za duzo,może sie martwi twoim zdrowiem?

a ciekawe co byście doradziły mężowi który założyłby na forum topic że ma żonę przy kości? pewnie że ma z nią porozmawiać i delikatnie powiedzieć co mu nie pasuje? masz szczerego męża, ciesz się tym. Mógł przeciez znależć młodszą szczuplesza kochanke ;)

nie mart sie moze to nie wynikało z jego zlośliwości...wiadomo zawsze przykro coś takiego uslyszec od swojego kochanego...ważne jest ,co ty myślisz o swoim wygladzie,jak pokazał sie jakis 2boczek to pobiegaj sobie i po sprawie:) ...Piotrek dzieki za ten dopis na tzn.spaniu;):D

Gość KUBUSEK
lol

moj chlopak wazy o 10 kg za duzo. ma brzuszek i jest troche przy kosci. jeszcze rok temu taki nie byl choc ma tendencje do tycia i tez nie nalezal nigdy do chudych. i teraz ciagle mu mowie, zeby ograniczal troche jedzenie, pil duzo wody mineralnej, pocwiczyl. nie mowie tego zlosliwie ale martwie sie o niego bo tluszczyk w niczym nie pomaga i do niczego dobrego nie prowadzi. on sie czasami denerwuje ale wie ze chce dla niego jak najlepiej! zastanow sie nad tym jak Ty wygladasz. i absolutnie nie daj sobie wmowic ze jestes za gruba jesli Twoja waga jest ok. moze Twoj maz ma racje/troche racji, nie wiem, albo po prostu wolalby zebys byla bardzo szczupla..

białadiablica ??? Od kiedy to jesteśmy po imieniu? Na to ma moje przyzwolenie tylo jedna osoba na tym forum! ps Jeżei twój maż nie wygląda jak Adonis to nie masz sie co martwić.

:D jestem ta osoba- lecz tu wystepuje na czarno;)złapałes mnie :D ....ale dobra to topik tej pani....nie moge doczekac sie jej odp.

To ja nic juz nie rozumiem, jestem facetem miej litość

czuje sie oszukany, zaszczuty, zdruzgotany, wyrolowany:( ciekawska... to o wiele fajniejszy nick jest -to moje zdanie

Gość ciekawska...
ok

tyle że poszywacze nie spią;) Tak ten nick jest intymniejszy, tajemiczy:) ale nie musisz się liczyć z moim zdaniem to wolny kraj

Gość nierozumiem25
Sorki ale musiałam cos zjesc:)Jestem juz spowrotem:) Co do wagi,to wydaje mi sie,ze nie jest tak zle:OWaze 78kg przy wzroscie 156:O

Gość ohohohohoh
to jakis podszywacz czy to naprawdę autorka topiku? taka waga przy takim wzroście!!! dziewczyno, jak Ty musisz wyglądać!!! Twój mąz wcale nie jest złośliwy - zacznij lepiej coś ze sobą robić

jaka budowe kosci by sie nie mialo sadze ze 78 kg przy takim wzroscie to za duzo z wiekiem zaczyna sie zmieniac budowa na dodatek, kg przybywa wiec bedzie ciezej. pozdrawiam