Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betina sid

Poglądy na seks oralny i analny?

Polecane posty

Gość Betina sid

Tak czytam..Czytam...I aż jmi przykro. Dlaczego gdy ktoś zagaduje o seks oralny, albo analny to wybycha taka fala niemiłych komentarzy? Aż w głowie się nie mieści,że wciąz tyle ludzi tak mocno trzyma się stereotypó. NP Dlaczego tyle ludzi uwarza,że popularnie zwane"robienie loda", jest uwłaczające dla kobiety? Też tak uważacie? I dlaczego jak ktoś zagaduje o seks analny to większość traktuje go za dewianta? Też macie takie poglądy na miłość francuską i anal?

Gość Betina sid
Fajnie:) Jestem kobietą, i nie uważam się za zboka:)

Gość eeep
Ja uwazam ze kwestie rodzajow uprawianego seksu, homoseksualizmu, bigamizmu itp udziwnien sa prywatna sprawa kazdego z nas. Prywatna, dopoki sami nie z robimy z niej publicznego tematu ... Niech sobie tam ktos z kims w zaciszu domowej alkowy robi dokladnie to na co ma ochote. Ale jak mi z tym wylazi epatowac przed oczyma i domagac sie po gowniarsku akceptacji i potwierdzenia ze to "normalne" - won :_)

Gość anal32
anala nie lubie ale francuska milosc bardzo :)

Gość eeep
Jako przyklad podam Sw P. Waldorfa - szacunek dla goscia ze potrafil rozdzielic sfere prywatna od publicznej... To byl czlowiek wielkiego formatu.

Gość nooooooaaaaa
z tego forum kazdy robi najpierw anal a potem oral jemy nawet kupki Bettinko;)

Betina sid: masz racje, podejmujac ten temat jestes spalona, bo kazdy sie przypier... ze jak tak mozna i wogole, ze lod jest zly, ze anal jest zly itd. ... do cholery czy wszyscy tylko leza w jednej pozycji, pod kolderka w pokoju w ktorym jest wylaczone swiatlo? Ludzie dajcie sobie troche rozkoszy, troche tego co w seksie jest cudowne - porzadanie i pragnienie partnera! Betina popieram Ciebie i w dwoch pytanieach odpowiadam TAK! Jak mozna kochac i pragnac, jak sie brzydzi ktos zrobic minetke czy loda? Nie dopuszczacie tego do siebie, ale jesli tego nie ma to co to za seks i pieszczoty? Juz widze jakie dostanie komentarze, ale to dlatego ze jestescie ciemni i zacofani!

Gość kontratemat
apropo orala "NIE" anala "WIADOMO":/

wybacz mi ale nie rozumiem jak mozna anal tak a oral nie? Ty kobiecie bedziesz robic rimming zeby powoli przyzwyczajac tyleczek do penisa a minetki juz nie zrobisz bo sie brzydzisz? cos tu nie tak?

Gość no co jest
Nie wyobrażam sobie jak można nie tolerować oralu, przecież oral to typowa gra wstępna. Nie wyobrażam sobie, że facet miałby mi zrobić minetkę, a ja nie miałabym się mu odwdzięczyć lodem. Analu nie lubię, zresztą nawet nie chcę próbować.

mi sie wydaje ze powinnas sprobowac, nic CIebie to nie kosztuje, a moze wam sprawic to wielka przyjemnosc, i ile staran,podniecenia... samym przygotowaniem Ciebie do anala. Powiedz dlaczego nawet nie chcesz o tym slyszec? Jak z kims tam sie kochasz mocno i lekko Ciebie zaboli to on przestanie

Gość Helixo
nie znacie się ani na analu ani na oralu,nie wiecie jak uzyskac prawdziwą przyjemnśc,jestescie idiotkami i debilami,tepaki co to sie pieprzyć nie umieja

Gość Helixo
nie znacie się ani na analu ani na oralu,nie wiecie jak uzyskac prawdziwą przyjemnśc,jestescie idiotkami i debilami,tepaki co to sie pieprzyć nie umieja

Ja tam lubię i jedno i drugie. I wcale tego nie ukrywam! I dokładnie mi zwisa, co inni na ten temat myślą, zwłaszcza nieznajomi.

Helixo : dla mnie jestes zwyklym frajerem ! OrAnVag : zgadzam sie, mam to samo, co to kogo obchodzi!

Gość gość
to ja napisze taki frazes: wszystko jest dobre co sprawia przyjemnosc i nie krzywdzi innych. Pewne rzeczy sa tak proste i tylko ludzka glupota i je komplikuje.

pozdro600: wlasnie wazne by nie ranic tej drugiej osoby, lub jakies presji wywierac i bedzie ok. Ja zawsze jak czytalem twoje posty to myslalem ze taki swintuszek moze byc tylko mezaczyzna :)

Gość gość
:) Bo ja takie pomieszanie z poplataniem jestem....troche faceta w kobiecie, ale Miriam zdecydowanie nie jestem:D

Bo rzeczą bardzo kobiecą jest, by w kobiecie od czasu do czasu był kawałek mężczyzny ;-)

Gość Betina sid
I tak akurat na ten temat zachaczaja ludzie, którzy nie "jadą" tych co ten seks lubia;p. A to już plus:)

--> Betina sid A jakie Ty masz poglądy w tej kwestii? Ciekawość mnie zżera ;-)

Gość Betina sid
Rozumiem jak ktoś nie lubi, ale nie rozumiem jak nie lubi bo nie, a nigdy nawet nie sprubował:p Ja kiedyś głupiutka myślalam-przyznaje-,że gdy kobieta robi facetowi , to jest w jakiś sposob uwłaczające. ALE TERAZ TAK NIE MYŚLE! Poznalam faceta, pokochalam go, i chcialam by bylo mu dobrze... I bez przekonania,że mi się spodoba, postanowiłam eksperymentalnie sprubować;). Teraz juz jesteśmy razem 4 lata, a moje poglądy są o 100% inne:d. Nie widze nic złego w "robieniu loda'' facetom, aczkolwiek nie karzdemu można zrobić, bo wielu frajerów jest, którzy... no głupi są poiprost;p Ale to tak w kwestiach bardziej przygodnych. Bo w związku, gdy dwoje ludzi się kocha i szanuje, to już w ogóle problemu nie widze:) Opinia o analnym też Cię tak interesuje? Bo mi się już trochę pisać nie chce;)

Gość Betina sid
A! I... mnie osobiści szkoda ludzi którzy nie lubią, nie uznają, a nigdy nie próbowali. Mają ubogie zycie bidulki:d A jakie ty masz poglądy, skoro ja już swoje wyrazilam:)

Gość LOOLIITTA
Bez sensu! Czemu zboku. PKimkolwiek jesteś, to.., pusty jesteś:|

Już wyraziłem swoją opinię w tym rtemacie nieco wyżej. Wystarczy zaglądnąć ;-) Pozdrawiam wszystkich lubiących i nielubiących, życząc wspaniałej niedzieli i doznań jakich tylko sobie życzą.

Gość Mala bela ela zela
Sorry:)

Gość Mala bela ela zela
Ale w czym problem?? Normalny seks:)

Gość Betina sid
Przepraszam OrAnVag. Czytam,ale zgapilam się, i nie zwrócilam uwagi na nick,że to znowu Ty:) Pozdrawiam

Gość Mala bela ela zela
To ja:) Looliitaa. Musiałam zmienić ostatnio nick, i teraz mi się miesza:)