Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytykantka

kilka słow krytyki

Polecane posty

Gość krytykantka

kraza juz legendy na temat kobiet siedzacych na tym forum;) sprawdzilam i zaczelam wierzyc.. a mnanowicie jestescie : monotematyczne ograniczone wredne agresywne zakompleksione niedowartosciowane nudne zazwyczaj nieziemsko plytkie i powierzchowne "matki polki" , ktore za grosz w sobie nie maja kobiecosci hipokrytki poodszywaczki paranoiczki forum do d... ze tak powiem tez jestem matka ale stanowczo odgradzam sie od takich mam jak wy! co to w ogole znaczy zeby siedziec calymi dniami na forum i gadac o dzieciach! co wy zycia swojego nie macie? a jesli cala milosc przelewacie na dziecko to serdecznie wam wspolczuje.. musicie byc bardzo nieszczesliwe.. bardzo.. to niesamowicie smutne, ze kobieta gdy jest niekochana.. nie uklada jej sie najlepiej skupia sie na dziecku... i wmawia sobie ze to jest najwazniejsze i w zasadzie nic do szczescia wiecej jej nie potrzeba.. a teraz zegnam i radze pomyslec nad soba:P

No... nieźle, nieźle...szkoda, że zapomniałaś, że nie wszystkie takie są, a raczej część z Nas (mniejsza lub większa, to kwestia dyskusji;))

Gość pprrllll
Na pewno wszystko przeczytałaś??? Myślę, że skoro inteligentna osoba wyraża takie sądy, to chyba wszystko już przeczytała???? A tu mam spore wątpliowści. Nie wydawaj opinii o kwestiach, które są Ci całkowicie obce. A Ty jakie masz kompleksy, skoro potrzebujesz takiego płytkiego wyładowania swojej agresji???

gratuluję głębokich przemyśleń i wyciągniętych błyskotliwych wniosków. Co ma pisanie na forum z miłością, szczęściem itp. Generalnie normalne matki lubią rozmawiać o swoich dzieciach, no chyba, że swoich dzieci nie lubią. A jak się pracuje i ma mało czasu na życie towarzyskie albo niewielu znajomych z dziećmi to forum jest fajną rzeczą.

Gość he he
Każda mądra i inteligenta osoba zauważy, że jest to forum tematyczne. Moderatorzy, zlitujcie się.

Gość he he
Skoro odradzasz to forum, to po jaką cholerę tu wlazłaś?

Gość hmmmm minęło tyle lat
a zmieniło się tylko na gorsze :P

Gość Bądź sobą
nie rozumiem jednego, krytykujecie FORUM a siedzicie godzinami... albo rybki albo akwarium... tak samo była swojego czasu krytyka wybranych nickow, ale nie rozumiem bo skoro jakas osoba znała wszystkie wypowiedzi danej osoby to chyba robiła to samo? ehhh jak mi się jakaś strona nie podoba to NIE WCHODZĘ no ale cóż są ludzie i taborety a czasem i stołki

Gość a polskie znaki to gdzie????
Krytyka krytyką, ale jak już ktoś się za to zabiera, to powinien przynajmniej pisać po polsku. Może zacznij autorze od SAMOKRYTYKI??????

Gość qazplmedcokn
Zgadzam się z autorką, aczkolwiek nie pchałabym wszystkich do jednego wora, bo są też normalne kobiety na tym forum.