Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agilllaaa

grzybica pochwy ratunku................

Polecane posty

Gość agilllaaa

jak sobie z nia poradzic??!!

Gość do lekarza
i to szybko!!! bo uprzykrzy Ci życie

Gość masz wieeeelki temat
na temat grzybicy pochwy... czytanie zajmie ci z rok, ale zaglądnij tam, warto

Gość leć do lekarza i to szybkooo
niech ci przepisze maść, globulki, i koniecznie takie tabletki które przyjmuje się doustnie, mi tylko takie pomagaja i mam spokój na dłuższy czas :)

Gość leć do lekarza i to szybkooo
a i koniecznie stosuj kuracje do końca, nie myśl sobie że jak obiawy mijają to grzybka już nie ma, on jest tylko się schował :)

Gość agilllaaa
dzieki za rady tylko ze narazie z lekarzem nie da rady a nie znacie jakis sposobow domowych?? ja wsumie nie jestem pewno czy to grzybica ale objawy sie spradzaja swedzenie dziwna wydzielina z pochwy taka serowata itd. mozecie podac dokladne objawy??!!prosze

Gość str
objawy niby są takie same --> pieczenie, swędzenie i dziwna wydzielina z pochwy której w moim przypadku akurat nie było. Ja miałam objawy takie jak pieczenie, swędzenie i miałam ją leciutko zaczerwienioną poszłam do lekarza i powiedział że mam grzybice przepisał mi Clotrimazolum, ketokonazol oraz natamycyne. Wczoraj zaczęłam kuracje a dzisiaj już nic nie czuje ale musze to wziąść do końca bo słyszałam że jak za pierwszym razem nie wyleczy sie tego do końca to będzie sie nawracać przez cały czas. Pozdrawiam:)

Gość asiczka1982
grzybica może wracać, dlatego ja polecam brac profilaktycznie probiotyk LaciBios Femina, to super sprawa, w dodatku bez recepty:) będziesz miała problem z głowy..

Gość Karolina Sz.
No ja właśnie wracam od lekarza z nowym lekiem. Tzn. nowym dla mnie, bo wcześniej go nie stosowałam. Nazywa się gynazol.Wiecie coś o nim więcej niż w ulotce jest napisane? tak z autopsji?

Gość Stonka nie biedronka
Jak poznać że ma się grzybicę pochwy _

Gość Gynazolka
Najczęstsze objawy: pieczenie, białe upławy o niezbyt przyjemnym zapachu, o takiej twarozkowatej konsystencji, swędzenie, ból, zaczerwienienie, obrzęk w okolicach pochwy, czasami pęknięcia skóry. Raczej bez leków nie da rady tego znieść!

Gość ver.
Najlepiej od razu iść do lekarza. nie zwlekać. jest teraz bardzo dużo roznych leków, które pomagają zwalczyć infekcje. maści, globulki, tabletki itd. mi najabrdziej służy chyba krem, aplikowany do środka, bo szybko trwa leczenie i nie wypływa ze mnie to lekarstwo (tak obficie jak przy globulkach. stosuje tylko wkladki przez jakies 3 -4 dni i po klopocie.