Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Wada wymowy a znalezienie pracy..pytanie

Polecane posty

Hmm pytam teoretycznie bo na razie jestem za mloda na prace :P:> otoz czy osoba zdolna z referencjami kreatywna itd...ale z wadą wymowyy(spow.rozszczepem podniebienia) tzn. z takim troche cienkim i nosowym glosem,czasem niewyraznie wymawiajaca niektore litery( wady owej nie da sie niestety calkowicie zlikwidowac:O) ma sznase zdobyc w Polsce czy tez zagranicą(z nac.na to drugie:P) pracę stylisty badz projektantka mody(w dosc dobrej firmie) ew.dziennikarza w jakims magazynie:P tak sie pytam...prosze o rzetelne i kulturalne:> wypowiedzi...

Gość go go go
ma

mam nadzieje,ze tak bedzie za pare lat...bo ajk tera sie po kij wie jakich studiach nigdzie nie dostają tylko myją gary w londynie to czasem miewam watpliowsci..jak tera gadam se ze znajomymi na ulicy czy w innym miejscu publicznym od razu widze na sobie wzroki \"zaciekawionych\" gapiow co atk dziwnie mowi...a niektorzy to sie niby tacy tolerancyjni wydają:> :O

Niestety Furious, sądzę że w Polsce to ma znaczenie:(. Wiesz jak jest , jak inny to znaczy gorszy. Może skończysz studia i wcale nie będziesz musiała garów za granica zmywać , bo wyjedziesz i dostaniesz prace w zawodzie.

oby....hm ja chce studiowac co innego ale zajmowac sie modą tak anprawde....obym jakos zdobyla finanse na nauke glebsza jezyka itd....bo tego kraju niestety coraz bardziej mam dosc..chyba,ze sama kiedys dojde do rządu i zrobie PRZEWROT :> :classic_cool:

Gość znam takich co
sie jąkaja i maja prace co prawda nie w radiu ;-) ale zawsze to praca!

hmm mnie akurat nie interesuje taka zamknieta pracxa, zeby innym uslugiwac czy tow biurze itd...troche tez taka polegajaca na medialnosci..hmm chcialabym sie wybic jakos stylistak albo designerka....choc na studiach mozna by bylo dorobic jako sprzedawczyni:O w butiku,oczywiscie odpowiedniej marki:>

Gość winda
up

Gość winda
up

Gość parodia
jesli to nie dubbing, to mozna znalezc prace

Gość coz ludzie
bywaja okrutni , wiem bo sama mam wade wymowy - ale tu jej nie słychac;-)