Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwalam topik bo fajny

wymień trzy cechy u kobiety,które do furii cie doprowadzają

Polecane posty

Gość zwalam topik bo fajny

Gość bertev
krótkie nogi . owłosione ręce . włosy na innej czesci ciała niż głowa Makijaż palenie wredność plotkarstwo gadulstwo wymiary inne niż 90-60 -90 brak nieśmiałości zły gust fatalny ubiór farbowanie włosów masa powyżej 60 kg zrzędzenie upeierdliwosc

Gość sebastianek
o właśnie, jeszcze: plotkarstwo obgadywanie za plecami zazdrosc (zwlaszcza ta w stosunku do innych kobiet) makijaz (prawie wszystkie maluja sie nieudolnie!!!) nienaturalnosc w zachowaniu i wygladzie ZAKLAMANIE!! (to nagminne dla tego gatunku :o ) zrzędzenie też :o LENISTWO!!! (to też nagminne)

Bardzo ładnie, cudnie wręcz... Przyznajcie się, że z matemetyką u Was zawsze cienko było:D Bo jak Wy wymieniliście po TRZY cechy kobiety, które Was wkurzają, to...:D:D:D Cechy kogo? Czego? kobiety, a nie U kogo? U czego? Tak brzmi poprawniej przynajmniej:D:D:D;)

Gość lert
brak dziewictwa obgadywanie i zawisc brak kultury.

Gość eryk79
- niechlujstwo - brak polotu w wielu sprawach - nieudolne prowadzenie auta 😠 - trwanie w zwiazkach z przyzwyczajenia lub wygody i tłumaczenie tego stanu rzeczy obawą przed samotnością buhaha :o)

Gość brak dziewictwa
:D :D to się uśmiałem

Gość eryk79
wnerwiajace sa tez takie glupkowate komentarze jak u PERSYMONY, w przypadku kiedy NIC ISTOTNEGO NIE WNOSI TO DO DYSKUSJI!! :(

Gość łoł
to wszystko o dorotce piszecie :D

Gość gfew
do poprzedniczki czy nie spełniasz choc jednego z tych warunków i jesteś zfrustrowana?LOL

Gość sebastianek
hahahaha :D czy to są kurrr*** moje wymagania????????????? HAHAHAHAHAHAHA no to spojrz teraz na temat, tam jest napisane "KTORE DO FURII CIE DOPROWADZAJA"!! najpierw naucz sie czytac, potem pogadamy ;)

Gość gfew
do brak słów czyżby część z tych wad dotyczyła ciebie ?

Gość Jestem kobietą ale
denerwują mnie takie cechy kobiet: jełopowatość ->pierdołowatość ->niezaradność (jak zwał tak zwał) robienie z siebie słodkiej idiotki uważanie się za ładną, kiedy ładną się nie jest

Gość trafili chłopcy
na nieodpowiednie dziewczęta, nie dziwota ich frustracji:)

Gość gfew
dodam jeszcze egoizm gadulstwo przeklinanie

>>eryk79 a to jest dyskusja czy wyliczanie wad kobiet? Wiem, wiem...wcięłam się Wam w...ekhem...dyskusję:D głupkowate?? :D (a mimo takich topiców kobiecie ciężko bez mężczyzny, a mężczyźnie bez kobiety...;))

Gość gfew
no i brak skromnosci sztucznosc wrednosc

Gość eryk79
po raz kolejny nie masz nic sensownego do powiedzenia, a jednak głos zabierasz :) domniemam że wiele innych rzeczy tutaj wymienionych rowniez dotyczy Twojej osoby, dlatego usilnie probujesz wcisnac te swoje 3 grosze dla odwrocenia uwagi ;)

a ja tam kocham wszystkie kobiety :) i jestem w stanie duzo tolerowac. przeszkadzaja mi takie cechy: - brak punktualnosci (spoznianie sie o wiecej niz 15 min) - strojenie fochow z byle powodu - krętactwo

Gość saffi
prawie wszystkie kobiety są wredne...niestety jak widzą ładniejszą od siebie to odrazu ją obgadują itp itd

>>eryk79 Jestem wredna, bo i 3 (!!!) raz zabiorę głos:D Ok...przyznaję...mam włochate ręce, a jak już jesteśmy przy temacie włosów, to (no patrzcie, patrzcie!) rosną mi nie tylko na głowie:P Mam je PRAWIE WSZĘDZIE! Czasem się maluję. Niem mam wymiarów 90-60-90. Jestem upierdliwa, nie da się zaprzeczyć:D:D:D (w sumie to smutne:( ) Ale żeby nie być całkowicie poza tematem, to zgadzam się z większością wad wyliczonych powyżej, niestety:( Istnieją interesowne, głupie, zarozumiałe słodkie idiotki.

Gość xtinaa23
a tam wcale nie obgadują, ja tam podziwiam ładne laski i lubie sie na nie patrzeć ,jak na wszystko co jest ładne :D tylko żeby sie nie zbliżała taka do mojego faceta bo wtedy dopiero robie sie zazdrosna ale to chyba normalne :)

Gość matteoo
strzelanie fochów o byle co sztuczna opalenizna -ohydaaa!!!!!!! nieszczerość bo kobiety rzadko kiedy stac na powiedzenie prawdy wprost wolą sie głupio tłumaczyć że to dlatego, by kogos nie zranic -o zgrozo:o:o roztrzepanie zgrywanie księżniczki

Gość laska niebeska
laski troche mi za was wstyd ,oni się nie wpieprzają w nasz topik a was i tu pełno,wyluzujcie i dajcie im napisać jak uważają!!! nie wpierdzielajb się im tu!!!

To i ja cos do dyskusji przykwacze. Tak, ja jestem wredna, szczegolnie przed okresem i jak sie odchudzam(brak czekolady). Maluje sie tez i mi czasem nieudolnie wychodzi, szczegolnie jak sie spiesze albo jak mam natchnienie do uzycia rozowego cienia do powiek. Moje wymiary to absolutnie nie 90-60-90, no i co z tego. Nie uwazam sie za fajna babke, ale zapewniam zgromadzonych tu panow, ze takie istnieja.

przecież wszyscy mamy wady;] każdy szuka ideału a ideałem nie jest, życie bywa okrytne...

Gość sebastianek
widzę ze po raz kolejny trzeba przypomniec, iz nikt tutaj NIE PRZEDSTAWIA SWOICH WYMAGAŃ I NIE SZUKA IDEAŁU!!! piszemy o tym, co denerwuje w kobietach i tylko tyle!! :o:o:o

Gość sebastianek
ALE CHAMSTWO!!!!!!! WIDAC ZE MODERIA TEZ MA SPORO Z TYCH CECH, BO SKASOWALA MOJ PIERWSZY POST!!!!!!!! CO ZA KRETYNIZM!!!!!! NO ALE CÓŻ!! PRAWDA W OCZY KOLE~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠

mnie wnerwia to , jak kobiety zwlaszcza na poczatku znajomosci celowo nie okazuja swojego zainteresowania , albo nawet sa wyjatkowo chlodne , nie wiem co chca tym osiagnac ale to wyjatkowe kretynstwo :(

Gość oooooooooooooo O jestem
dorotka, ale do wszystkiego sie nie przyznaje :D :classic_cool: