Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala19

ja juz nie moge wytrzymac z ojcem -

Polecane posty

a wiec moj tata od zawsze byl strasznie nerwowy, jestem jedynaczka, wszystko zawsze zwalal na mnie, mam 21 lat a on probowal mnie wlasnie uderzyc... co ja mam zrobic, gada ze jestem pyskata i rtakie tam a ja poprostu sie bronie :-(

Gość zadzwon
pod Telefon Zaufania, moze tam ktos bedzie umial ci pomoc. Najlepiej schodzic takim ludziom z drogi, a gdy nadarzy sie okazja - uciekac. Czy w nowe miejsce zamieszkania, nowa prace, prace zagranica. Cokolwiek, zeby tylko nie dreczyc samej siebie.

Gość PotsOfLove
Mam tak samo :( Tylko najgorsze jest to że mój ojciac może uderzyc mnie tym co mu popadnie w ręke a najsmutniejsze jest to że na drugi dzień normalnie do mnie się odzywa i przymila jak gdyby nic :/

Gość tez czasem nie mogłam
ze swoim tatkiem wytrzymac, wkurzał mnie bo za bardzo mnie kontrolował ( rowniez jedynaczka jestem).. droga lala19 przetrzymaj to, pogadaj z nim, napewno kocha cie najbardziej na swiecie i chce dla ciebie wszystkiego co najlepsze!! Pomysl co bys czuła gdyby nagle go zabrakło!! Mój ukochany tatuś zmarł gdy miałam 20 lat i wiele , bardzo wiele bym oddała zeby cofnąc czas i wszystkie złe słowa. Tak bardzo za nim tęsknię!!!!!!

Gość ghghghghghgh
A ja bardzo bym chciała miec TATE :( Stracilam Go, odszedl na zawsze:( Już nigdy z Nim nie porozmawiam, nie przytulę sie do Niego, nie pocieszy mnie :( Nie skarci mnie, nie pokrzyczy:( .. Nawet tego mi brakuje:( Tyle Mu przykrości narobiłam, obrażałam się o byle co, czasem robilam Mu na zlosc...A teraz widze, że ON byl jaki był, bo mnie kochal i dla Niego bylam najwazniejsza :( Szanujcie swoich Rodziców, bo gdy dopiero Jednego z Nich zabraknie, wtedy się widzi ten BRAK, Bo Rodzice, nie ważne jacy są...są Skarbem, wielkim Skarbem !!!!:(