Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SoniA-89

1ODC ZAŁÓŻ SIĘz Limahlem, K.Bujakiewicz -Szukam po całej Polsce. Zapłacę!

Polecane posty

Gość SoniA-89

Witajcie! Jeśli ktoś z Was ma 1odcinek "Załóż się" z 30września 2005 roku, błagam,żeby skontaktował się ze mną. Zapłacę za przegranie i wysłanie. To dla mnie BARDZO WAŻNE! Nazywam się Sonia i mam 17lat. Moją pasją jest fotografia i oczywiście lata 80-te. Cztery miesiące temu poznałam Niemkę z oficjalnego fanklubu Limahla. Od tego czasu codziennie korespondujemy(e-maile) i wysyłamy sobie listy. To właśnie od niej otrzymałam autograf Limahla z moim imieniem, dużo płyt z muzyką lat 80-tych, z koncertami, plakaty. Poznałyśmy się przez internet,ale nasza przyjaźń tak się rozwinęła,że ten weekend spędziłyśmy wspólnie we Wrocławiu, a na lotnisku,żegnając się obydwie się popłakałyśmy W czerwcu tego roku będę z nią na koncercie w Dortmundzie, gdzie będą grali m.in. Alphavill, Limahl, Sandra, Howard Jones. Niemka,którą poznałam już mi dużo podarowała. Chciałabym jej dać coś, na czym jej bardzo zależy. 30 września 2005roku oglądałam w telewizji pierwszy odcinek "Załóż się" , w którym brał udział Limahl, Kasia Bujakiewicz, Tomasz Kamel, Beata Kozidrak. Niestety nie nagrałam go, a bardzo zależy mi na pokazaniu jej odcinka z występem Limahla. Jest to dla mnie naprawdę bardzo ważne. Jestem pewna,że ktoś w Polsce ma ten odcinek programu "Załóż się" i mógłby mi pomóc go zdobyć. PROSZĘ! TO DLA MNIE SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI!(w przeności oczywiście, bo już mnie ktoś skrytykował za to stwierdzenie!:/). Ale jest to dla mnie naprawdę niezwykle ważne. Zapłacę jeśli znajdę kogoś,kto może mi wysłać ten odcinek np.na płycie DVD/kasecie VHS. Proszę Was o pomoc! Mój e-mail: ssoniaa@op.pl Dziękuję serdecznie i czekam na e-maila od osoby,która może mi pomóc!

Gość Anjaa67 q
:

Gość beatis919
poszukaj w internecie, moze znajdziesz

Gość SoniA-89
Raczej nie ma;/ Szukali już dla mnie znajomi;/