Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z pcimia

Czy po roku palenia papierosów

Polecane posty

Gość ania z pcimia

wyjdzie mi w rentgenie że pale?? czy nie mam sie czego obawiac?

a co boisz sie ze mamusia sie dowie ze palisz??

Gość ania z pcimia
ano boję się:) stara a głupia jestem.... :D ale co zrobić.. zawsze sie zarzekałam, ze nie pale.. tzn zawsze... rok temu jeszcze... no a teraz.... jak sie pytali czy pale, powiedziałam, ze nie... no a teraz trzeba zrobic badania na awf... i podejrzewam, ze mamusia bedzie chciała zobaczyc wyniki... wiec byłabym wdzieczna, jesli ktos moglby udzielic mi wiargodnej odpowiedzi:)

nic nie wyjdzie a swoja droga smiesza mnie takie siksy glupie ktore udaja dorosle i pala a jak przyjdzie co do czego to sraja w gacie i sie boja rodzicom przyznac: )

Gość ania z pcimia
no głupia siksa to sie nie czuje :) ale głupia jestem, przyznaje, przynajmneij jeśli chodzi o te sprawe...:) poki co jestem jeszcze na urzymaniu rodziców i troche głupio mi sie im przyznac, ze polowe pieniedzy przepalam... ale sie ograniczam, a zapalic lubie, poprostu lubie:) jak siedze w pubie to nie potrafie bez papierosa... a alkoholu nie pijam, wiec chociaz na papierosy sobie pozwalam... czyli myslisz, ze nic mi nie wyjdzie??

Gość ania z pcimia
no głupia siksa to sie nie czuje :) ale głupia jestem, przyznaje, przynajmneij jeśli chodzi o te sprawe...:) poki co jestem jeszcze na urzymaniu rodziców i troche głupio mi sie im przyznac, ze polowe pieniedzy przepalam... ale sie ograniczam, a zapalic lubie, poprostu lubie:) jak siedze w pubie to nie potrafie bez papierosa... a alkoholu nie pijam, wiec chociaz na papierosy sobie pozwalam... czyli myslisz, ze nic mi nie wyjdzie??

Gość ania z pcimia

Gość Leonela
mysle, ze nawet mama zobaczy zdjecie rentgenowskie, to nie pozna sie, ze palisz, bo nie kazdy umie poprawnie odczytac, co jest na zdjeciu, poza tym zawsze mozesz zrobic tak, ze zawisc rentgen od razu po jego odebraniu i powiedziec mamie, ze musialas zawiezc go wczesniej, unikniesz wtedy stresu, oczywiscie nie namwaiem do palenia, ale skoro juz sie stalo, to nie bede Cie potepiac, rozumiem Twoje obawy przed tym, ze mama moze sie dowiedziec, to normalne, ale masz przeciez skonczone 18 lat, wiec chyba mama nie powinna sie czepiac, choc wiem jacy sa rodzice, ale mysle, ze po prostu lepiej powiedziec jej prawde, bo i tak sie dowie, co do pytania, moj byly chlopak tez mial kiedys rentgen pluc, mowil, ze jak ktos pali, to wychodzi na rentgenie, niestety :(

Gość ania z pcimia
no właśnie... ja też słyszałam, ze wychodzi na rentgenie... i tego sie obawiam... a co do powiedzenia rodzicom prawdy... to moja obawy sa takie, iz jak sie dowiedza, moga obciac mi kieszonkowe... to jest zenujace ze jestem jeszcze zdana na ich utrzymanie finansowe... ale co zrobic....

Gość ania z pcimia
a co jeszcze istotne, to moja mam jest raczej z tych co sie znaja na roznych cudach typu rentgen czy inne dla mnie rzeczy nie do odczytania.... coprawda nie jest lekarzem... ale pracuje w tej branzy...

Gość Leonela
to faktycznie niewesolo, ale jesli powiesz teraz prawde bedzie lepiej, pozniej jak dostaniesz sie na studia to rodzice tak sie uciesza, ze zapomna o zakazach, ponadto, jesli zamierzasz studiowac na AWF' ie to nie powinnas palic, to szkodzi kondycji, a tam trzeba miec zelazna, wiec moze, jesli tylko popalasz, a nie jestes w nalogu, warto juz teraz zerwac z tym swinstwem, ale oczywiscie zrobisz jak zechcesz

Gość ania z pcimia
teraz juz popalam... wczesniej to prawie paczka dziennie mi schodziła... a zelazna kondycje mam.. i ciezko mi powiedziec, zeby palenie papierosow mi przeszkodziło w jej utrzymaniu... jak biegam nie czuje roznicy miedzy forma przed i po paleniu... a lubie popalac, wie ten co mam na myli, co tez lubi:)

Gość rrrrrrrrrrgf
NIE WYKRYJE, tez tak mialam a pale hmm dosyc dlugo 3 lata ale nie kazdego dnia. Za to jak sie dorwe:)

Gość ania z pcimia
to sie troche uspokoiłam... bo to jednak stres.. taka głupia sprawa, a taka stresogenna ;)

Gość Leonela
palisz za krotko, by poczuc zmiane w kwestii kondycji, ale jesli nie rzucisz paierosow, to za kilka lat sama sie przekonasz ....