Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winna czerwień

JAK TO SIE ROBI ZEBY NA GADY BYLO WIDAC KTO JEST NA NIEWIDICZNYM????????????????

Polecane posty

Gość ankaaa_aa
nie da sie tak zrobic... a po co Ci to?:)

Podobno się da, jest tu już gdzieś na forum taki topic, poszukaj sobie

ale slyszalam ze sie da.. tylko jak? trzeba sciagnac cos takiego.. power gg.. czy cos takiego?? a no bo to fane by było :D :D

Gość ankaaa_aa
tak power to wiem ale nie dziala tam ten inwigilator..tzn dziala ale nie polega na tym ze widac ludzi na niewidocznym slyszalam ze byl tu taki topic i chodzilo w nim o program ktory sie nazywal spygg czy jakos tak chodzilo o szpiega ale zostal on zawieszony ze wzgl na cos tam:) ale jak ktos wie jak to zrobic to chetnie skorzystam

Gość hajnalka
Dlatego wlasnie udaje przed znajomymi ze nie chce mi sie gg zainstalowac na kompie.:O Nie chcialabym byc stale szpiegowana.

Gość tinkietka
hajnalka - słusznie prawisz ;)

i dalej zainstaluj sobie to, ja pojawi sie okienko do zaznaczenia wtyczek, ktore chcesz zainstalowac zaznacz inwigilatora. pozniej nie uruchamiaj skrotu gg, tylko power project, z tym wlaczy Ci sie gg

Gość hajnalka
Hmmm bardzo mi milo ze ktos mysli podobnie. Myslalam ze tylko ja tak mam;)

Gość a comi tammm_
ludzie jesli ktos jest niewidoczny to widocznie nie chce by do niego pisac....troche kurde wyczucia

Nie da rady tego sprawdzić przez Inwigilatora. Są inne sposoby(ale nie na 100% pewne), poszukaj w googlach ;)

Gość atoco ma byc_ccc
to daj namiary na cos takiego w googlach nic nie wyszukuje:/ no prosze

komunikator pod linuxem ma taka wtyczke... pod windowsa nie wymyslili chyba jeszcze czegos, co by naprawde dzialalo w tym kierunku. swoja droga.. fakt, skoro ktos jest niewidoczny, to po co mu tam zagladac....

Gość a comi tammm_
dzieki:)

Gość mampytaniewazneee
skorzyslalam z tego linka ktory dales:) ale nie wykrywa mi niewidocznosci:( jesli ktos jest niedostepny i niewidoczny mam taki sam znaczek jak to zmienic?

Gość hejkaaaaa
heh... jest taki program.a raczej był. Prześwietny. Pokazywał kto jest niedostępny,dostępny a kto niewidoczny. Dzialał w 100%. Ale Ci z gg sie wkurzyli i przerobili gg... teraz juz się nie da. Sama szukałam nowszej wersi tego programu ale ci z gg to cwaniaki :P Nie pamiętam jak ten program się nazywa...

Gość sisley
o działa:D ale jak tylko to uruchomiłam to mi sie gg zepsuło i nie dochodzi do innych co pisze, moze to przypadek ale nie wiem...