Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dakota800

zespol z katowic

Polecane posty

Gość dakota800

kto zna zespol latinodeo z katowic posze o opinie dziekuje i pozdrawiam

Gość Radoslaw Mołek
Zespól Latinodeo zagrał u nas na weselu w Kwietniu -cóż,mogę powiedzieć tylko jedno slowo-REWELACJA-gdyby wszystkie orkiestry tak grały to DJ-nie mają co szukać na rynku weselnym-POLECAM i jeszcze raz POLECAM Radek Mołek

Gość a gdzie
a gdzie mozna dowiedziec sie wiecej o tym zespole, może jakiś link? bede wdzieczna...

Gość zespol klucz
Zapraszamy na nasza str www.klucz.waw.pl Jest tam już kilka nagran demo w naszym wykonaniu Niebawem dołożymy cos jeszcze :) zapraszamy Kapela klucz

Gość zespół
Zapraszam do współpracy z Zespołem Muzycznym "Ensemble" Chętnie uświetnimy Wasze wesele profesjonalną oprawą muzyczną, efektami świetlnymi, bogatym repertuarem, nietuzinkowym wyglądem na scenie oraz niezapomnianą atmosferą udanej zabawy! Można nas posłuchać i zobaczyć na youtube : http://www.youtube.com/watch?v=Ha6ZQV3V_gQ http://www.youtube.com/watch?v=GRZMWjzr7SU a w razie potrzeby chętnie prześlemy nasze demo :) Jeżeli jest Pani zainteresowana współpracą z naszym zespołem, proszę o kontakt telefoniczny (600-542-462) lub mailowy na adres : ensemble@interia.eu Pozdrawiamy gorąco! Andrzej Żaba & Zespół muzyczny "Ensemble"

Gość kiepsko u was musi być
ze zleceniami. Dobre zespoly nie muszą nachalnie reklamować się na kafe i innych forach. są " obstawione" z rocznym, czy nawet półtorarocznym wyprzedzeniem. Nie szukajĄ klientów, to klienci szukają ICH.

Gość zespół
jakość zespołu ocenia sie po dobrej grze a nie po braku reklamy

Gość Bartool z Pszczyny
Słyszałem że Zespół zmienił nazwę na NIGHT PATROL , naciąga tak jak wtedy nawine pary. Wszystko piękne ładnie , a poźniej okazuje się że wysyłają za siebie Dziadków albo inny Zespół jak np ODŁAM. Omijacie z daleka tę kapele. Jak dobrze pamiętam to Mirek Księzył jest załozycielem....

Gość serduszko jusi 1321
A kto może cos powiedzieć o zespole " Kameleoni" ????

Gość Ms. Brightside
Polecam zespoły z Muzycznego Centrum www.kusza.org

Gość czajkakakakkaka
ja polecam ten zespół , wiem że konkurencja narobiła im nie fajnej opinii ;] zespół grał u mojej siostry i wszystko było ok i są fantastyczni :) w maju będą grac u mnie :) wpisz sobie w google night patrol :) nie wyobrażam sobie mieć innego zespołu :)

Gość Marek Malicki
A Ja bardzo Polecam wszystkim gorąco zespół Night Patrol - kapela fajnie gra,mają zajefajną wokalistkę i świetnie bawią gości - jakby co piszcie do mnie- byłem widziałem i oceniłem na 6 z plusem marekmalicki100@wp.pl

Gość 0412agnieszka
Uwaga na Zespół Muzyczny NIGHT PATROL wcześniej Explosion, wcześniej Latinodeo. 25 lipca 2009r. brałam ślub. 2 lata wcześniej podpisałam umowę z panem Mirosławem Księżyk i zapłaciłam 500 zł zaliczki. Zespół miał być na najwyższym poziomie, oferował wiele atrakcji, mnóstwo zabaw, bogaty repertuar itd. Stąd tak odległy termin zamówienia. Niestety, przed weselem zespól nie odbierał od nas telefonu, a gdy w końcu dodzwoniłam się do wokalistki, ta poinformowała mnie, że mam się więcej nie kontaktować, zespół skontaktuje się z nami, tłumacząc, że nie odbierali telefonu gdyż byli nad morzem. W dzień wesela, próbowałam znów skontaktować się z orkiestrą, niestety bezskutecznie. W końcu okazało się, że zespół nie przyjechał, podesłał jakąś pierwszą lepszą orkiestrę, która kompletnie nie wywiązała się z zadania. Świadkowej powiedzieli publicznie, że może startować w konkursie na „największego debila wesela co jest na płycie.Nie było omawianych wcześniej zabaw, atrakcji, laserów, telebimu itd. Sam wokalista przyznał, że pan Księżyk (szef zamawianej przez nas orkiestry) wziął ich z przypadku i gdyby nie oni to zostalibyśmy bez jakiegokolwiek zespołu. W umowie zawartej przez nas z zespołem weselnym jest klauzula, że w razie wypadku losowego niezależnego od zespołu i uniemożliwiającego przyjazd kierownik zespołu ma obowiązek zorganizować i zapewnić zastępstwo na takim samym lub wyższym poziomie artystycznym. A to była żenada. Orkiestra, która do nas przyjechała poinformowała nas, że pan Księżyk trafił do szpitala z rozległym zawałem i jest ciężko chory. Zapłacililiśmy resztę kwoty, w sumie 3200 zł. Kilka dni później dowiedzieliśmy się z Internetu, że pan Mirosław Księżyk wraz ze swoim zespołem, wówczas EXPLOSION prowadził imprezę weselną u znanej polskiej sportsmenki, dzień po naszym weselu. Napisałam maila do tego pana, następnie zadzwoniłam a on zgodził się wypłacić nam kwotę 2200 zł do końca sierpnia 2009r. w ramach częściowego zwrotu kosztów. Niestety do dziś pieniądze nie wpłynęły, a z w/w panem nie mamy żadnego kontaktu. Na umowie nie ma adresu, adres znaleziony w Internecie okazał się niewłaściwy, list polecony wrócił z powrotem. Wiemy również, że oszukanych jest kilka par, poczytajcie w Internecie. Nam niestety pan Księżyk, gdy mieliśmy wątpliwości wmówił, że taką opinie wystawia mu konkurencja. Co nie było prawdą. Nie boję się procesu o zniesławienie, gdyż powyższe informacje są prawdziwe. Będę tę wiadomość wklejać na różne fora, aby wszystkich przestrzec. Gdyby ktoś miał pytania i wątpliwości chętnie z mężem udzielimy rzetelnych informacji. Tel. 663926636 i 609093791 e mail agnieszka24@poczta.onet.eu Nie jesteśmy konkurencją, nie podajemy nazw innych zespołów, nie twierdzimy, że takie przypadki mają miejsce zawsze, ale skoro przytrafiło się to nam, Was również może spotkać z ich strony taka przykra sytuacja. Pozdrowienia.