Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly bili komuch

STUDENCI AKADEMI PEDAGOGICZNEJ W KRAKOWIE SĄ NAJLEPSI!!!!!!

Polecane posty

Gość maly bili komuch

jestesmy inteligenci krakowscy!

Gość robią to w akademikach
jak bijesz konia 5 razy na dzien to popatrz ile ty marnujesz nasienia wszystko idzie w papier toaletowy i do kibla mnozac to przez 37 lat bicia konia załozmy ze sperme zaczałes wyrzucac z pręta w wieku 16 lat - najpierw ładowałes ją w majtki ale jak po dwoch latach ładowania jej w gacie zaczeła ci moczyc portki wpadłes na pomysł aby wycierac ją papierem toaletowym i spuszczac w kiblu nawyk sadzenia w pirzame tez chyba posiadasz czasami choc raczej ładujesz w posciel wczesniej pewnie robiłes to w przescieradło ale jak zobaczyłes jak strasznie zółknie od spermy zacząłes ładowac w posciel tyle ze robiły sie plamy na kołdrze i wpadłes na pomysł sadzenia na brzuch i przytrzymywania reką aby nie zleciało na posciel i biegiem leciałes do kibla i scierałes ja papierem toaletowym nasepnie szłes zbów do łozka i za godzine sadziłes niemiłosiernie w posciel ale miałes mniejsza ilosc nasienia wiec mogła wsiaknac do tego wydzielałes duzo gazow szczególnie po zjedzeniu chleba podgrzanego w mikrofali sadziłes w posciel i to wdychałes smrod był taki zeby siekiere zawiesił do tego rano na nowo biłes konia w wannie podczas kompieli sperme łowiłes i sprawdzałes jej lepkosc kutos ci sie krzywił od tego bicia na lewo bo biłes konia pewnie prawą reką chodziłes zapocony od tego bicia koniora podkoszulka ci zrzółkła a majty wybarwiły z lewej strony od tego nasienia!

Gość hejheeeeeee
TA SZKÓLKA TO PRZEDSZKOLE A NIE UCZELNIA Z TEGO CO SŁYSZALEM!

Gość hejheeeeeee
TO MY MAMY NAJNOWOCZESNIEJSZY AKADEMIK W KRAKOWIE ....TO MY!

Gość hejheeeeeee
CZYLI AKADEMIA GÓRNICZO HUTNICZA ..TO MY JESTESMY NAJLEPSI!WARSZAWA TO STARA KURWA!

Gość anetkasokoółw
Ja też słyszalam ,że na AP jest poziom jak w przedszkolu!cos w tym musi być!

Gość maciej kowalczyk
AP ma nie tylko niski poziom ale i najbrzydsze studentki w krakowie tam studiują !nie to co na ujocie u nas ..palce lizac!

Gość mhm i wlasnie dlatego
ap niedlugo zmienia nazwe na uniwersytet - kazdemu przedszkolu by takie miano nadali :P

Gość maciej kowalczyk
chyba snisz sierotko?AP TP NAJGORSZA UCZELNIA PAŃSTWOWA W KRAKOWIE Z TEGO CO SŁYSZALEM..MIMO ZE JESTEM Z WAWY.

żal mi cię chłoptasiu z tak niskim poczuciem wartości albo z tak krótkim interesem, że musisz oceniac poziom ucelni na podstawie studiujących tam osób a może chcesz porozmawiać o psychologii behawioralnej? a może o egzystencjalnej? może się wykażesz w innej dziedzinie niż zawracanie dupy na forum i leczenie kompleksów?

Gość maciej kowalczyk
dobrze wiesz zgredzie ,ze jestes niewykształconym idiota uczelni któa chce sie mierzyc z ujotem ...a na razie mu palce moze lizac ...AP to uczelnia dla ludzi bezmatury!

tia i dlatego z matury mialam średnią 5.0 :P zadałam ci pytanie, wiesz w ogole co to behawioryzm? czy teraz będziesz szukał w googlach analfabeto który pisze "krztałcić" zamiast "kształcić" a szczyci się wykSZtałceniem ?:P

Gość gfsadgsdg
behawioralny to idiotko o zachowanie chodzi pieprzona dziwko!

haha i tylko tyle wiesz na ten temat? żałosne :D ale ponieważ mądrzejszy ustępuje to spadam spac i mowie ok ok macie racje :P hehehe :D

Gość tromba -bomba
AP ma najwyższe notowania w kraju z kierunków pedagogicznych :p

Gość primo sama jestem studentką
tej tragicznej uczelni, właśnie konczę 3 rok i wynosze się stąd na uj bo niestety większośc opinii , które krążą o AP jest prawdziwa... secundo AP dostanie tytuł uniwersytetu nie dlatego, że poziom jest wysoki, bo to nie od tego zalezy, ale zależy od ilości kierunków i tytułów naukowych jakie posiadają pracownicy... efektem tego jest to , że AP wypuszcza nieograniczoną ilośc nowych kierunków , nie mając do tego zupełnie przygotowania, ani odpowiedniej kadry... terzio sam fakt, że na dużą ilośc kierunków egzamin wstępny (dla starych maturzystów) to rozmowa kwalifikacyjna świadczy o poziomie tej uczelni...

Gość zainteresowana tez tematem
a co jesli chodzi o uzupelniajace???????? ja jestem na res.i chcialabym pojsc na uzup. chodzi mi o poziom nauki-jest wysoki czy niski???? z tego co wiem to na uzup .jest jakis test z wybr.ksiazki.. powiedzcie plis cos na ten temat!