Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 76568595679

Prosze pomozcie bo mam pytanie.

Polecane posty

Gość 76568595679

Po czym rozpoznac ze dziewczyna ma orgazm?? Wczoraj, jako ze nie mielismy zabezpieczenia uprawialismy seks oralny. Bylo zajebiscie! Tylko nie wiem czy ona szczytowala. Po czym moge miec tego pewnosc? Inna sprawa, to kwestia spuszczania sie na twarz. Co o tym sadzicie? Jak dla mnie to zajebista sprawa. To takie ....hmm.... samcze ;) Czuje sie przy tym jak prawdziwy man ;)

Gość bedzie wierzgała nogami
gryzła,kopala i mowila swińskie wyrazy :classic_cool:

Gość 76568595679
No to nie szczytowała... A tak dlugo robilem jej minetke :( Co za porazka... :( Co ja zrobilem zle?

Gość może lizaleś odbyt
:classic_cool:

Gość 76568595679
Daruj sobie prosze...

Gość pomoc dorazna
może powtorz w windzie podobno jest łatwiej, znam takiego co tylko tam liże

Gość dobra pomogę
jak ja lizałeś?

Gość mniaaaaaam
często wygina ciało w łuk, tzn odchyla się do tyłu, ciało rzucane jest w chwili dreszczów, następują skurcze mięśni pochwy, o ile zostałeś na ten czas w niej, jakby wyzionełę duchem, zamyka oczy odchyla głowę do tyłu

Gość dobra pomogę
wsadz dziewczynie palec w cipke zagnij do gory i uciskaj,druga ręką rozwin pładki delikatnie nie naciagaj,jezykiem liz gora -dół oczywiscie po perelce nie przestawaj..palcem praktycznie mozesz nie ruszać ale to miły dodatek:ppomogłam?

Gość antidotum
Sranie w banie.Jak dzieewczyna bedzie chciala,nigdy nie poznasz czy dochodzi czy udaje:)Moze drapac sciane a w lazience wyczysci panokcie i zadzwoni do lepszego od Ciebie:p

Gość normalny wroclawianin
jak nie poznasz.. pewnie ze poznasz.. jak kobietka dochodzi to kazda bez wyjatku zaciska cipke... i to tak na maksa... a po to juz wypycha Ciebie z siebie.. ;-)

Gość autor topicu
dobra pomoge: Robilem to tak: rozchylilem wargi i lizalem jej lechtaczke od czasu do czasu ogolne zajmowalem sie wargami sromowymi. A jesli chodzi o ten palec i jego zginanie, to tobie chodzi o punkt G? Czy idzie dosiegnac to palcem jesli nie mam jakis specjalnie dlugich? Z tego co piszecie to niestety orgazmu nie miala :( A ja tak sie meczylem i bardzo mi na tym zalezalo :( Nie pytalem sie jej czy miala orgazm, bo mi bylo glupio. Naprawde chce aby bylo jej dobrze. Nie chce aby wygladalo to tak, ze przez seks sie rozstaniemy :(

nie przej muj sie kobiety tak maja ze musza dojrzec do orgazmu wykonanego przez partnera Jezli mowila ci ze bylo jej dobrze to zaczy ze wszystko jest na dobrej drodze Mozesz zapytac sie jej czy dobrze robiles jak wyczujesz sytuacje ze ona chce o tym rozmawiac

Gość dobra pomogę
faceci robią bład my mamy podobnie jak wy ...konkretnie lizcie góra -dól a wy miziacie po całej cipce...brzuchu.... możesz to jeszcze inaczej sprawdzić po orgazmie kobieta jest bardzo czuła w tym miejscu i na ogoł woli aby jej juz tam nie dotykać...aż do następnego razu o ile facet jest sprawny i może sobie na to jeszcze pozwolić:)

Gość LOTS
Lizać w windzie ?? A co przyciski ?? A które piętro ?? którye piętro mam polizac by szczytowac ?? :D