Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeniesienie

Nie chcę, by mój mężczyzna kończył w ustach

Polecane posty

Gość Przeniesienie

[18.05] 00:39 anonimowa dziewczyna niepijąca Ja jeszcze nigdy nie pozwoliłam, żeby mój ukochany skończył w moich ustach. Nie mogę się przełamać. Obawiam sie własnie smaku i samego wytrysku, że sie zakrztuszę albo, że ze względu na konsystencję będę miała problem z szybkim połknięciem :-/ [18.05] 00:51 podejrzana jezeli mu na tobie zalezy i kocha cie naprawde to nie bedzie ciebie przeciez do tego zmuszal sila powiedz mu poprostu ze nie chcesz, jesli jest wyrozumialy to to zrozumiemoze konczyc rownie dobrze w inny sposob-sposoby... np. na twoje piersi polecam

Gość straszne
buuu, musiala bym wyzygac odrazu

Gość kaszuha
a ja to bardzo lubie ,wypijac ten jego nektar,kocham trzymac go w ustach i czuc jak rosnie.

Gość ochydne bueeehhhh
tylko podszyci faceci to lubieja

Gość Yovisna
Ja lubię sex oralny, ale wiem, ze bym zwymiotowała gdyby facet skończył w moich ustach, mimo, że kocham go do szaleństwa i wiem jaką przyjemność by mu to sprawiło.

Gość normalny wroclawianin
Wiecie co drogie Panie, nie wierze ze jest choc jedna z Was ktora nie lubi minetek... to jest normalna sprawa... A teraz wyobrazcie sobie faceta ktory sie brzydzi waszych listkow... bo przeciez nie da sie uniknac smaku.. waszego sluzu...! To ludzka rzecz! KROPKA! Trzeba sie tylko odpowiednio nastawic... i czerpac pelna satysfakcje z oralnego....

normalny wroclawianin: widzisz tu sa same pustaki, ktorym tego nie przetlumaczysz. Wielkie panie ktore leza jak kłoda...

Gość poszukaj w googlac
oj chłopcy chłopcy :O ciekawa jestem czy jakbyście się do szklanki spuścili to bylibyście skłonni to wypić a ot tak żeby się przekonac jak to smakuje wątpie :O :O p.s nigdy nie leżę jak kłoda (jestem bardzo aktywna w łóżku i preferuje pozycje w których mogę dominowac i kontrolowac) to raz :P 2 - nierzadko robię loda mojemu facetowi tuz po tym jak wyjmuje on penisa z mojej dziurki 3 - więc wiem jaki smak ma mój śluz bo zawsze jakies jego ilości na penisie sa zaraz po wyjęciu go z mojej dziurki 4 - kilka razy połykałam spermę i jej smak w porównaniu z moim śluzem jest ohydnie nie do zniesienia :O ale skąd wy to możecie wiedzieć panowie jak założę się że nie próbowaliście nigdy :O :O a ja swój śluz w ustach miałam więc mam porównanie :P

i tu sie mylisz, bo spuszczajac sie dziewczynie do buzi po tym z nia sie caluje, i nie jest tu nic obrzydliwego, kochamy sie, pragniemy czego chceic wiecej? No dobra Ty nie jestes kłodą, zerznał bym Ciebie bardzo chetnie..., ale mowie ze kłody to reszta kobietek na tym forum! Powiedz, gdy Ciebie facet naprawde by rozpalil, bardzo, masazem, kolacja, sauna itd. wszystkim czym mozna, poczola bys sie jak ksiezniczka itd. czy tez by Tobie ten smak przeszkadzal, czy jednak bys chciala tez mu zrobic jak najlepiej?

Gość poszukaj w googlac
ja zawsze chce dla niego jak najlepiej ale niestety są rzeczy do których zmusić sie nie moge i do takich należy właśnie połykanie spermy poza tym -> gdy Twoja kobieta juz to przełknęła to podejrzewam, że nie dużo jej w ustach pozostało abys mógł dokładnie wyczuc ten obrzydliwy smak :P a penis mojego faceta był cały moim śluzem upaprany bo ja z natury jestem bardzo wilgotna :) tak więc pogadamy jak się spuścisz np do szklanki po czym wypijesz całą jej zawartość i połkniesz :) :) :D

Gość poszukaj w googlac
aha i jeszcze jedno :) mój facet pali więc to też ma znaczenie jeśli chodzi o smak spermy (wtedy podobno jest okropna) więc nie rozumiem czemu ja mam się zmuszac kiedy mnie to na prawde obrzydza i mam odruch wymiotny a on nie może z fajek zrezygnować ?? :( szowinizm :P

Gość uwielbiam to cosisk
tak sie sklada ze jakosc spermy i smak podnosza ananasy... moja zona potrafi mi z pepka zlizac sperme.. jak jej cos kapnie... ;-) wiec PANOWIE.. polecam anansy w syropie!

ok, to moze tak, bo z ta szklanka to troche na wyrost Jakis tam maly % kobiet tez ma wytrysk i powiem Tobie ze gdyby moja miała nie miał bym oborow, nawet bardzo bardzo chciałbym to miec w ustach, czuc ja itd. tutaj my sie napewno nie dogadamy, kazdy ma swoje racje, ty bronisz strasznie swoich, ale nie zawsze musisz polknac, przeciez co za problem wypluc i jeszcze w piersi to wsmarowac, podejrzewam ze twoj gosc bedzie zachwycony! Tu juz nie chodzi czy sie łyka czy nie ale ze nie ma sie oporow jak co. A jeszcze apropo szklanki, cos swojego pic to juz troche chyba cos nie tak, nie ze sie brzydze czy cos, ale jak to napisalas, ze mam skosztowac szklanke swojej spermy:) to grubo widze, probowac a pic widzisz jest roznica. :)

Gość poszukaj w googlac
a widzisz :) wypić swoją spermę się brzydzisz a nam każecie połykać :D :D :D ja się jakoś swoich soków i innych śluzów nie brzydze bo smakują całkiem, całkiem i :) może dlatego że nie miałam nigdy żadnej grzybicy ani zapalenia pochwy nawet :D :D :D i ja wcale nie każę Ci całej szklanki wypijac tylko tak dwa, trzy łyczki żebyś zobaczył, że to na prawdę nie jest tak zajebiste w smaku jak się wydaję wszystkim facetom, którzy nie próbowali :P poza tym ja nie mówię że on mi się w ogóle do buzi nie spuszcza bo spuszcza :) tylko potem ma fochy, że nie połknęłam tylko ją wyplułam :D ehhh cycek jeden paskudny :)

a to widzisz kazdy ma swoje preferencje gdzie sie spuszcaac:) ja osobiscie lubie tez w rozne miejsca, piersi, brsuszek, pupa te miejsca strasznie kreca, wiec jak widzisz nie tylko usta sa tu wazne, nie raz sie spuszcze na jej brzuszek i razem sie pozniej tulimy i czego sie tu brzydzic. Ja wiem jak smakuje moja sperma, ale nic w tym smaku nie jest złego, jak cos slonawo-slodkiego :) wydaje mi sie ze polykanie to kwestia przyzwyczajenia i checi moze i podniecienia. Jestem młody ale probowac chce ile mozna bo uwazam ze wszystko w seksie jest pikne, jesli oczywiscie zdrowy rozsadek mamy tez, bo dlamnie sikanie, sranie itd. to juz naprawde ale jakies zawachania w psychice. a co powiesz na temat anala? idziesz na to, czy tez nie przepadasz, a co na to twoj gosc?

Gość poszukaj w googlac
na temat anala powiem tak : próbowalismy 3 razy i kazda proba to byl niesamowity bol u mnie :( nie wiem wydaje mi sie ze robilismy wszystko tak jak trzeba (tzn wg instrukcji z pewnej stronki internetowej) no ale niestety nie wyszlo :( nie wiem moze rozmiar czlonka ma tutaj jakies znaczenie bo w koncu odbyt nie jest tak elastyczny jak pochwa :D takze generalnie jestem za ale nam nie wychodzi wiec na razie dalismy sobie spokoj :D a co do seksu : uwielbiam wszystkie pozycje w ktorych moge dominowac i byc na gorze :) nie znosze klasycznej :O moja ulubiona : na stojąco od tyłu przy ścianie :D :D :D także ogólnie rzecz ujmując wydaję mi się że jestemy z moim facetem dosyć otwarci na nowości i zawsze czegos nowego probujemy :D nie raz zdarzylo nam sie nawet uprawiac seks w urzedach panstwowych bo czesto nas dopada w najmniej odpowiednim miejscu i chwili :D

no ja tez lubie cos tam nowego i wogole, ostatnio w lesie na polance, cos nie samowitego, ja lezałem na mnie dziewczyna siedziała, mogłem patrzec na nia, piersi, na niebo bezchmurne...:) wlasnie my jutro mamy probowac anala, ale kurde boje sie zeby nie spalic, bo bedzie za duzy bol i sie pozniej juz nie przekona, a nawet jak sie zgodzi to bedzie sie bala. Moze masz jakies wskazowki co i jak, beda mile widziane! Czy wielkosc czlonka napewno ma znaczenie, ale wydaje mi sie ze jak kobieta jest dobrze przygotowana to bedzie ok. Moze nie odprezylas sie mocno i jednak o tym myslalas? Wlansie nie chce zeby moja tak miala, bo pierwszy raz jak bedzie zly to wiadomo juz cos tam jest w podswiadomosci! pozdrawiam

Gość nqala26
mój facet też pali i jego sperma na naprawdę dobry smak, przed moim facetem robiłam to poprzedniemu i w smaku była obrzydliwa mysle że więcej czyników decyduje o smaku sprermy niż czy ktoś pali czy nie

Gość poszukaj w googlac
właśnie odprężyłam się i robiłam wszystko co było napisane na tej stronce :( - niestety nie pamiętam adresu byłam odpowiednio nawilżona (oliwką), wykonywałam ruchy parte w momencie wprowadzania penisa i wszystko na nic :( ból jak cholera :( potem się bałam próbować przez jakiś czas , kiedy wreszcie się przełamałam bolało tak samo albo jeszcze gorzej i mimo, że generalnie niczego się nie boję to nie wiem kiedy dam się namówic po raz kolejny bo to jest na prawde niemiłe :( a dodam że nawet zeby boruję bez znieczulenia zeby nie było że jakas panikara jestem :P widocznie mój facet ma za grubego członka i nic z tego nie będzie :) :) :) ale wiesz jakos specjalnie nie rozpaczam - lubię to co mam i bez anala myślę że damy sobie radę :D zwłascza że jade na tabletkach i moj facet może się spuszczac we mnie ile chce i gdzie chce wiec nie widze koniecznosci tworzenia jakiejs alternatywy :D

Gość edgghgfjhgfj
wasz śluż jest po stokroć bardziej obrzydliwy od naszej spermy wy okropne egoistki :o

Gość poszukaj w googlac
hahahhaa powiedział ten, ktory w życiu swojej spermy nie spróbował :P :P :P :P :P najpierw spróbuj a potem się wypowiadaj co jest gorsze :P

Gość VERBENA
nasz sluz okropny?? hehehehe... oj malenki..Ty chyba nie wiesz co dobre :P

(...) wykonywałam ruchy parte w momencie wprowadzania penisa(...) a wlassnie mi sie bardziej wydaje ze nic nie powinnas robic, tylko lezec, blogo sie rozluznic i czekac na cos milego, moze powinnas cos winka albo szampana dla odwagi wypic, no nigdy nie zaszkodzi troszke w chociaz tak sztuczny sposob sie odprezyc :) bo mi sie wydaje ze tak naprawde odprezyc sie nie umiemy a tym bardziej tam! Rozumiem ze piesci Ciebie chlopak tam i jest i jezyczek, paluszzek oliwka itd, a moze za duzo myslisz o higienie i dlstego jest maly stresik. Z ta sperma to juz tyle sie naczytałe,m i kazdy inaczej, napewno wazna ddieta, to gdzie sie pracuje, ile i jak je itd. a za pierwszym razem jak wam poszlo polkniecie? czy odruch wymiotny byl :) czy chcialyscie to tak szybko zrobic by nie myslec o tym! Praponuje wam byscie dla swoich zrobily dzis dobra kolacje, swiece, szampan i dobry seks!

Gość ReceKtoreLecza
tak Tak :( Przez takie podejście i budowanie takich fałszywych mitów moja kobieta nie chce z połykiem .... a ja tak bardzo cierpię :(((

Gość edgghgfjhgfj
próbowałem swojej nie jest może smaczna ale absolutnie nie moge powiedzieć , że jest niesmaczna , zresztą niejednolrotnie miałyście gorsze rzeczy w ustach typu tran w dzieciństwie a te parę kropel naprawdę nie obrzydliwej spermy wzbudza w was takie emocje , kobiety to egoistki i tyle , to tak jakby faceci przestali robić minetke bo by się brzydzili tego waszego okropnego śluzu , którego zresztą jest nieporównywalnie więcej niz naszego ejakulatu :o

Gość poszukaj w googlac
(...) wykonywałam ruchy parte w momencie wprowadzania penisa(...) bo tak czytałam w 3 źródłach więc tak robiłam :)

Gość edgghgfjhgfj
nasza sperma okropna, ej maleńka chyba nie wiesz co dobre :p

Gość edgghgfjhgfj
czy wy sobie myślicie że ten wasz śluż jest przyjemny ochyda , ale trzeba to trzeba a wy macie takie egoistyczne podejście , że aż mi się przykro robi , że kobiety to takie okropne egoistki :o

Gość VERBENA
no tak bo ja taka niedoswiadczona jestem...:D buhaha...