Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeniesienie

Nie chcę, by mój mężczyzna kończył w ustach

Polecane posty

Gość VERBENA
a ktoz Ci kaze robic to czego nie lubisz? nie smakuje.. to tego nierob.. a nie wydziwiaj.. :D

Gość edgghgfjhgfj
a co mnie to obchodzi dla mnie jesteś tylko bezosobowym , bezpłciowym napisem na ekranie

Gość poszukaj w googlac
heh zeby to jeszcze pare kropel bylo to moze jakos bym przelknela :P :P :P poza tym : sowjego sluzu probowalam i mam porownanie wiec nie sciemniaj moze Twoja kobieta ma jakąś grzybice lub stan zapalny ?? jesli ten sluz jest taki ohydny to na pewno ma tam jakies paskudztwo u zdrowej kobiety ten śluz jest leciutenko kwaskowaty i nie ma zadnego smaku !!

Gość edgghgfjhgfj
sperma niedość że wcale nie jest niedobra jest bardzo zdrowa a wasz śluz? nie dość, że okropny to jeszcze niezdrowy , same toksyny specjaliści z queens university w Belfaście , przez10 lat monitorowali stan zdrowia tysiąca kobiet i mężczyzn w wieku średnim , jak również w roku 2002 amerykański psycholog Gordon Gallup przebadał293 kobiety wnioski : 1. Sperma zawiera prostoglndynę , hormon, który wchłaniany przez organizm kobiety chroni je przed depresją 2. Sperma ma doskonały wpływ na stan uzębienia zwiera cynk , wapń i inne minerały w niej obecne chronią szkliwo przed próchnicą 3. Sperma zawiera oksytocyny , hormon powodujący powstawanie w mózgu endorfin, które likwidują najrózniejsze bóle, od migreny po artretyzm 4. Sperma zwiera immuglobuliny poprawiające funkcjonowanie naszego systemu immulogicznego. 5. Wytrysk usuwa z organizmu męzczyzny skoncentrowane podczas produkcji nasienia substancje rakotwórcze pochodzące z krwi , optymalna liczba wytrysków dla zachowania zdrowia to 2 dziennie.

Gość VERBENA
to po co reagujesz na moje komentarze? :D zabawny czlowieczku.. :D jeszcze nie widzialam faceta ktory by kobiecym sluzem wybrzydzal..no ale w przyrodzie musi byc jakis dziwaczny odlam :D :P

no co do sluzu stwierdzam, ze jest przepyszny i nie podlega to dyskusji, ale kochane skarby nasza sperma na swoja sprawe jest tez ok, taka ciepla, lepka to przeciez nei koniec swiata! edgghgfjhgfj: z tym tranem to masz racje, prawie to samo z tym ze moze troszke bardziej slone! poszukaj w googlac: jestes fajna laseczka i stwierdzam ze w łóżku mozna z Toba rzeczywiscie wprowadzac i rozmawiac o wszystkim

Gość edgghgfjhgfj
bo wiesz rybko :O my robimy wszystko aby zadowolić kobietę nie jesteśmy egoistami a wy jesteście wstrętne egoistki i tyle (oczywiście nie wszystkie kobiety) i przesadzacie jak nic z tym , że sperma jest okropna sperma jest nijaka ot takie białko z jaja

Gość edgghgfjhgfj
śluż jest przepyszny :o zbierz do kubeczka i wypij ochyda i tyle :o lizanie cipki to fajna sprawa , ale śluz napewno nie jest przepyszy

edgghgfjhgfj: masz racje tez gdzies czytalem ze to witaminki, a moze Skarby tlumaczyc wam to tak ze gdy macie nie dobor witaminek to dostaniecie darmowy boovital i centrum w jednym :) :)

Gość poszukaj w googlac
MICHAELCARS ---> dziękuje i vice versa :) tez myślę, że jesteś niezłym kochankiem :) ale mam juz swojego i jest mi z nim rewelacyjnie tak więc gratuluję Twojej kobiecie :D edgghgfjhgfj ---> na moje oko Twoja pani ma jakies zdrowotne problemy z intymnymi narządami i/lub nie dba o higienę tak jak nalezy zapewniam Cię śluz u zdrowej KOBIETY JEST POZBAWIONY JAKIEGOKOLWIEK SMAKU !! może być leciuteńko kwaskowaty (PH) ale na pewno nie smakuje rybami, śledziami czy innymi syfstwami no chyba, że jest grzybica, stan zapalny, nadżerka lub inne paskudztwo :P nie wierzysz zapytaj gina :P

Gość poszukaj w googlac
edgghgfjhgfj ---> aha i poproszę jeszcze o wklejenie wyników badań naukowych, któe potwierdzaja szkodliwość i zawartość toksyn w naszym śluzie :P :P :P :P :P

Gość zapomniałam-hasła
W sumie to lubię gdy mój mąż kończy w moich ustach to jest bardzo przyjemne :0 chociaż co do smaku to jeszcze jakoś to zniosę ale nie trawię konsystencji spermy . Ufff to jest moja zmorą, bo gdyby sperma nie miała konsystencji białka jaja , tej ciągliwości i sliskości to moze byłaby lepsza :D A jesli czegoś w zyciu nie zjem na surowo to białka jaja błeeeeeeeee ohydztwo i nic nie poradzę, że mając w ustach jego nasionka czuję się jakby to było białko

Gość edgghgfjhgfj
a czy ja mowie że smakuje rybami haha to samo mozna napisać o naszej spermie to co ty napisałaś powyżej zresztą zobaczcie my się waszego śluzu nie brzydzimy wy naszej spermy tak coś tu chyba jest nie tak :o . Macie egosistyczne podejście do seksu i tyle , proponuje wizytę u seksuologa .

Gość poszukaj w googlac
edgghgfjhgfj ---> no po Twoich wypowiedziach wnioskując to Ty się jednak chyba brzydzisz :P więc się zdecyduj :P :P :P i zapytaj swojej partnerki kiedy była ostatnio u gina, kiedy miała robiona cytologię i która grupa jej wyszła bo skoro ma tak ohydny sluz to bank cos jej dolega :P

Gość zapomniałam-hasła
jak dla mnie to nie chodzi o to co jest czyje , czy sperma jest faceta czy śluz kobiety, tylko o sam fakt konsystencji tego płynu :) Faceci, jesli wasze panie lubia wasz finał w swoich ustach to bądźcie z tego zadowoleni i nie naciskajcie na ten głupi łyk, który mozecie przypłacic obrzyganiem, hehehe :D Cieszcie sie tym co macie a jesli będziemy w stanie się przełamac, kto wie.. może sie doczekacie :P

poszukaj w googlac: no no dzieki, bo sie zaczerwienie, wiesz co super swietnie, ale czasami mysle ze to jest moja wada, bo mowic mogl bym tylko o seksie, kochanie, pieszczotach i tak bez konca, moge myslec o tym 24 h :) Jak to na forum bywa kazdy ma swoje zdanie i nikt go nie zmieni :) Milo mi ze \"poszukaj w googlac\" moge z Toba sobie milo pogadac... Zapomniałam-hasła: ze wlaczylas sie w rozmowe no i edgghgfjhgfj: ze masz swoje racje i walczysz, no oczywiscie zgadzam sie z tym polykanie z Toba, musimy jakos sie bronic, jednak pamietajz e nie ma nic lepszego niz soczki swojej pani!

Gość zapomniałam-hasła
5. Wytrysk usuwa z organizmu męzczyzny skoncentrowane podczas produkcji nasienia substancje rakotwórcze pochodzące z krwi , optymalna liczba wytrysków dla zachowania zdrowia to 2 dziennie. łeee no to akurat trzeba było sobie darowac :> a na co mi wasze komórki rakotwórcze błeeeeehhhh jak to miała byc zachęta to ci za bardzo nie wyszła , hahah

Gość edgghgfjhgfj
sorry ja tam wolę zimną pepsi , uwidzoczniła się tu istotna sprawa wy się brzydzicie a my nie a to dlatego że w imię zadowolenia partnerki jestesmy w stanie zrobic prawie wszystko a wy nie. Przykre to bardzo :o

Gość edgghgfjhgfj
te substancje rakotwórcze pochodzące ze krwi nie są dla was szkodliwe

Gość edgghgfjhgfj
rakotwórcze dla nas nie dla was :o

Gość zapomniałam-hasła
my też jestesmy w stanie zrobic prawie wszystko :D no oprócz połknięcia spermy( co akurat do niczego nie jest przydatne) oraz jak to mówią ? głębokie gardło? fuj widziałam to raz na filmiku i w życiu bym na to nie pozwoliła swojemu facetowi, tragedia i obrzydliwośc, nawet mój mąż nie mógł patrzec na tę biedna dusząca i dławiącą się kobietę, błeee no way

Gość zapomniałam-hasła
ja wiem ze dla was nie dla nas ale samo zdanie o usuwaniu rakotwórczych substancji przez spermę nie brzmi najlepiej czyż nie?

Gość zapomniałam-hasła
tym bardziej, że to my mamy ją połykac a nie wy ;)

Gość zapomniałam-hasła
tym bardziej, że to my miałybyśmy ją połykac a nie wy ;)

Gość edgghgfjhgfj
ok może nie brzmiało to zdanie zachęcająco to fakt , ale te substancje , które są rakotwórcze dla nas po połknięcu przez was nie są dla was szkodliwe

ja jeszcze dodam ze ogolnie w zwiazku u mnie jest czasem super czasem zle, czasem klotnie, czasem calymi dniami lozeczko i seks..., jak to w zyciu, mam swoje za uszkami, niestety zdrada (i juz nie musicie mi dopisywac ze jestem glupi nieodpowiedzialny itd. stalo sie tez byla, ale dzieki temu nauczylem sie ze kobiety rzeczywiscie nie mozna \"zmuszac\" np. do polyku! Kiedys bardzo chcialem by zrobila mi to moja, jednak po jakims czasie odpusciłem i po jakims tam czasie sama kobietka zaproponowała czy nie chce, tym pokazała mi jak bardzo mnie kocha, bo zawsze sie zarzekala ze tego nie zrobi, wiecie co jak sie nie prosi o cos tam to bedzie gdy kobieta zaufa i to jest w tym wszystkim cudowne! edgghgfjhgfj: nie masz tego wspolczuje, ale narazie daj sobie spokoj, nie poruszaj tego co chwile, tylko kiedys pogadaj tak szczerze z nia ze bys chcial sprobowac, a zobaczysz po czasie sama sie przełamie i bedziesz tak szczesliwy ze ni edo opisania!

Gość VERBENA
i nastala cisza...grobowa ;;))

nie jestem egoistką i naprawdę mogę znieść wiele ale ostatnio podczas lodzika poczułam ten śluz który u faceta pojawia sie podczas silnego podniecenia. o matko smakował jak zjełczały tłuszcz,(nigdy nie jadłam zjełczałego tłuszczu ale mam wrażenie że tak by smakował:P). Dostałam odruchu wymiotnego ale na szczęscie powstrzymałam. Jak się to jeszcze raz powtórzy to chyba kogoś zabije...

Gość onaa
robi mi sie niedobrze czytajac wasze wypowiedzi :( mimo ze lubie te odmiane seksu to teraz mnie mdli....... cos wam powiem......wszystko zalezy od podniecenia, checi i uczuc do partnera..wtedy wszystko jest mozliwe....wszystko do przelkniecia ;) ale teraz serio mnie mdli.... :(

Ja zrobiłam to mojemu mżowi 4 lata temu. Do konca z połykiem jak to nazywacie i chociaż wiem że bardzo by chciał, że bardzo go kocham to nie moge,tak mnie to mdli. Przepraszam Tomciu