Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupowałam

która moze nazwac siebie dziwką

Polecane posty

Gość kupowałam
jestem swiadoma siebie i swoich potrzeb kobieta, a ze wsi, to nie zmienia postaci rzeczy, ze seks pod drzewem, za remiza, juz mi sie znudzil i od dzisiaj wszystkie takie, co to uzywaja sobie, bede nawyzwala dziwkami. I nic nie zmieni tego trwadego postanowienia. Mowcie sobie co chcecie, ide juz stad, bo nie da sie w o gole z wami rozmawiac.

Gość kupowałam
mieszkam w starej przyczepie campingowej.Sama .!!!:-p

Gość zelig
Najbardziej lubię chwalić się sztuczką, która nauczył mnie mój druh zastępowy na obozie harcerskim w Międzywodziu za sumienne obciąganie fallusa: otóż podchodzę do pierwszego lepszego okna i walę w szybę dwukilogramowym młotkiem.Szyba rozpada się w pizdu! To jest dopiero coś!:)

Gość tyłozgięcie macicy
kupowałam :D - ale masz ciekawego podszywacza, pewnie zaraz i ja będe miała. Kurcze ale miz żal tych ludzi.Zenujący są. Pozdro dla pojebanego chochlika , owłosionej hemoroidy.:O

Gość kupowałam
Ty tyłozgiecie nie bedziesz miala podszywacza. Ty fajna jestes, ceiebie to wwszyscy lubia.

Gość na podszywacza
to trzeba sobie zasłuzyc tyłozgięcie - :o

Gość zelig podszywacz
a ja moge sie pochwalic penetracja członkiem 17 krów na pastwisku w czasie 47 sekund.....oraz onanizowaniem sie dojarka do mleka.

Gość tyłozgięcie macicy
a niby kto mnie lubi i za co?

Gość tyłozgięcie macicy
jestem rasitką i nikt mnie tu tez nie lubi. :O prócz chochlika i owłosionej:O

Gość kafeterianka wyzwolona
ja lubię porzadne gangbangi na wysypisku śmieci z lokalnymi menelami,pozwalam to wszystko kręcic mojemu facetowi ktory jest takze moim alfonsem i pobiera od swoich ziomali 30 zyli albo worek ziola w zamian za anala ze mną :) wszystko to filmuje i udostepnia w sieci :D chcemy za niedługo się hajtnąc więc bedziemy mieli na starośc czym sie wnukom i dzieciom pochwalić,zobacza jak sie mamusia i tatus w młodosci nowoczesnie i liberalnie bawili :D

Gość zelig
wracajac do tematu..... DZIWKI-biora kase DUPODAJKI daj za darmo jak Czerwony Krzyz LACHOMATY tylko obciagaja

Gość tyłozgięcie macicy
dziś rano goląc twarz zauwarzyłam ze jestem załosna, na mój widok dzieci uderzają w płacz, a okolicze psy uciekają w popłochu, nawet mój stary wibrator przestał działać, czy możecie mi pomóc?