Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwlekajaca265

9 września ślub a nie mam zespołu ani kamerzysty. Miałam na to 11 lat -

Polecane posty

Gość Zwlekajaca265

Ja biorę ślub 9 wrzesnia i jestem przerażona. Nie mam jeszcze zaspołu, kamerzysty i sukienki. Z sukienką i kamerzystą jakoś sobie poradzę ale zespół mnie przeraża. Wszystkie ciekawe mają już zajęte terminy. Nie wiem co robić. Chciałabym jakiś młody zespół a nie typową kapelę podwórkową. A najciekawsze jest to, że na planowanie ślubu mieliśmy 11 lat (tyle ze sobą jesteśmy) :-). Zawsze nam się wydawało, że za wczesnie na załatwianie a tu klops!

Gość a_ja
kobito przeciez to jeszcze kupa czasu! ja kamerzyste i zespoł łatwiłam 2 mies. przed slubem. Dasz rade! nie panikuj!

Gość dsdsdf
heheh to po cholererobicie taki wiejski wielki śub, teraz wiadomo ze tylko disco-polowe zespoły bedą wolne. hehe ja miałam małe przyjecie, imuzyka leciałą z płyt taka jaką chciałam;/0)

Gość a_ja
ty chciałąs przyjecie to je miałas, kolezanka chce wesele to bedzie miec. A zespoł zdarzy załatwic :)

Gość dsdsdf
a poco luydzie chce wielkie wesele? bo ja nie wiem?

Gość a_ja
moje było na ok 60. Najblizasza rodzina i kumple i zabawa na 102 do osmej rano !!!

Gość Zwlekająca265
Nie robię wiejskiego wesal. Bedzie w lokalu na około 60 osób. Nawet nie zalezy mi na tym tak bardzo ale rodzina i przyjaciele czekają i chcę żeby się "wybawili". Jestem z okolic Włocławka. Mam nadzieje, że zdąże z tym wszystkim.

Gość hej ho lewa prawa
zdążysz zdążysz nie wiem , czego niektórzy nie rozumieją : czy nie wolno robić wielkiego wesela , nawet i wieśniackiego z disco-polo ? Chyba wolno , bop to nie przestępstwo. Ja np. lubię chodzić na wieśniackie wesela , a na "stylowe" przyjęcia nie lubię. I wolno mi

Nie dajcie się podpuszczać pustakom ja też mam ślub 9 września Jak ci się nie uda załatwić zespołu, to pomyśl może o dj\'u. Lepsze to niż jakiś zespół amatorów, którzy zepsują ci najpiękniejszy dzień twojego życia. Bo dj raczej nic nie zepsuje. Sukienkę spokojnie zdążysz. Przeważnie tak się załatwia z 3 miesiące wcześniej, więc to jest normalny czas na zajęcie się sprawą. Kamerowaniem może się zająć ktoś z rodziny albo znajomych- ktoś, kto ma do takich rzeczy smykałkę i chęci, komu ufasz. A przede wszystkim- NIE PANIKUJ tylko zamiast siedzieć na forum weź się do roboty:D Trzymam kciuki. Napisz czy udało ci się wszystko załatwić

Gość SLAZACZKA MEZATKA
WITAJ. Ja tez szukalam na chybcika zespolu itd , ze niby musi byc kapela itd.... no ale byl jeden DJ wolny...szczerze mowiac - mielismy obawy itd,,ale..... bylo super!!!@!@!!!!! potrafil wciagnac do zabawy starszych, mlodszych, bylo wesolo, urozmaicone zabawy - sami mozecie decydowac co chcecie a czego nie....on jest energiczny a nie jak zapyzialy tatus mojej kumpeli hihi ja jestem ze slaska, z katowic a ten DJ z Rudy Slaskiej - podam ci namiary- dzwoniac nic nie tracisz a serio -on jest tani , robi cale zaplecze swietlne, itd...:) tel.Pan PIOTR GIZA 501160757

Gość ania 111111
jeśli szukasz jescze zespołu to proszę o kontakt tel. 606450920 lub e-mail blueheaven@poczta.fm pozdrawiam ania

Gość Zwlekajaca256
Nadal szukam zespołu i jestem coraz bardziej przerażona. Gdziekolwiek dzwonię wszędzie mają zajęte terminy. A najgorsze jest że mogę wydać 1000zł i tymbardziej koło się zawęża bo zespół musi być z mojego województwa (koszty dojazdu) - kujawsko-pomorskiego. Może znacie jakieś?

Gość diani
Zwlekająca nie martw się napewno coś znajdziesz.Spróbuj rozejrzeć się za djem.Nic się nie martw napewno wszystko się uda.Aby cię pocieszyć powiem Ci złotko że ja też jeszcze nie mam sukienki a ślub 16 września.Pozdrawiam Cię cieplutko