kate77 0 Napisano Maj 18, 2006 Dziewczyny, wczoraj odebralam wyniki hormonów. Progesteron w 21 dniu cyklu 8.27 nmol/l. To chyba oznacza, że jest on za niski????? Bęę wdzięczna z apomoc, bo jestem \"zielona\" w tych tematach, a mój lekarz moz emnie dopiero przyjąć za 3 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dziewczyny - pomóżcie Napisano Maj 18, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marghi 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Ty jesteś w ciąży? Ja tez robilam b.progesteronu w 21 dniu cyklu i mam 8,78,ale ja nie jestem w ciąży.rozmawiałam z lekarzem i mi powiedział,ze wynik jest dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sssaczek Napisano Wrzesień 14, 2007 generalnie badanie poziomu progesteronu robi się 7 dnia po owulacji...jeśli nie prowadzisz wykresu tempek to ten 21 dc może wcale nie być właściwym dniem.. ale generalnie wynik jest za niski - powinno być w ok 20 ng szczególnie jeśli starasz się o dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach