Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ile najwiecej dni spoznil wam sie okres? i z jakiego powodu? bo mnie sie spoznia 4 dni i przyznaje ze zaczynam sie martwic, tyle tylko ze nigdy nie mialam regularnych cyklow. ale ile mam jeszcze na niego czakac?

Gość mikers
jeśli nie współżyłaś i nie ma obaw, że możesz być w ciąży, jeśli jesteś młodziutka, to może być sprawa hormonalna, może stres, jak ja miałam 15 lat (teraz mam 24) to też mi się miesiączka spóźniła tydzień i poszłam do ginekologa, dał hormony i mi się uregulowało, a teraz to mam bardzo regularne cykle. Pozdrawiam, nie martw się, jak się nie pokaże to idź do lekarza.

Współżyłam ale zawsze z zabezpieczeniem, wiec logicznie nie mam szans na ciążę... wyjeżdzałam w tym miesiącu do niemiec, mieszałam tydzień w górach, zmieniałam tryb dnia...to wszystko mogło rozregulować okres a ja zawsze miałam niereguralne cykle, ale o ile dni może przesunąć okres np podróż, stres lub tym podobne sytuacje?

Gość mikers
wiesz, to jest bardzo indywidualna sprawa, mnie np. nigdy się nie przesuwał jak gdzieś wyjeżdżałam, ale ja chyba nie jestem wrażliwa na takie zmiany. Zrób sobie test. Ja dziś zrobiłam, bo też czekam na okres i wyszedł negatywnie. Zrób go, to Ci ulży, jak się odstresujesz, bo będzie wynik negatywny :)

dzieki wielkie :) bo naprawde takim mysleniem mozna sie wykonczyc...pozdrawiam! ale jak jest ktos jeszcze kto ma podobna sytauacje to niech pisze

Gość mikers
ja wiem Kochana, myślałam, że w ostatnich dniach osiwieję. Trzymaj się ciepło. Na pewno będzie dobrze :D

może sie czymś strsujesz mi spóźnieł sie okres 2 tygodnie :(... duzo stresu .. ale wkońcu przyszedł wyluzuj !! bedzie niedługo a jak coś zró test