Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie brzydka

TO NIE FAIR! One wcale nie sa TAKIE piekne....!

Polecane posty

Gość wcale nie brzydka

Chodzi mi o modelki aktorki, te ktore powszechnie uwazane sa za tak piekne...ogolnie o slawne kobiety, polki i nie polki... One maja lekarzy chirurgow...odsysanie tluszczu.. Celluitu nie zwalczaja peelingiem kawowym, a w jedna godzine jakimis kosmicznymi laserami.... Cialo ujedrniaja tez w jakis kabinach... Fryzjerow, o ktorycj ja moge tylko pomarzyc...kosmetyczki... O piekna cere nie dbaja same, nie musza ubijac bialka by pozamykac pory... I do tego uwaza sie ze sa taaaakie piekne...moze i mam kompleksy, ale to jest strasznie nie fair. Bo jak porownywanie sie z nimi, jest na zupelnie nie roznej plaszczyznie... pozdrawiam...

Gość też mnie trafia
jak patrze i czytam o nich.. Ale po co tracić energięna zazdrość i wściekanie sie. Lepiej poświęcić tąenergię na zadbanie o siebie, o dietei ruch :)) Każda może byćpiękna :) Tylko musi umiećo siebie zadbać...

Albo obojrzyjcie sobiee \'chce byc piekna\'... tymi wszystkimi maszynami mozna stworzyc prawdziwa top-modelke...z maszkara..u nas w polsce to jeszcze ladne babki ida..ale ta amerykanska wersja....calkowita metamormoza...i jak tupozniej mowic o sprawiedliwosci i porownywac naturalnie piekna kobitke z taka zrobiona...

Gość hej ho lewa prawa
to po co się porównujesz ? ja jestem ładna i inteligentna , ale jakbym się zaczęła porównywać z jakimiś miss świata albo noblistami , to nie bardzo by to porównanie wypadło. Ciesz sie tym , co masz i pracuj nad soba

A nie wydaje Ci się że one muszą wiele poświęcić w zamian za te parę chwil sławy, co się stanie gdy znana modelka, piosenkarka i inne osoby o ktorych wspomniałaś wyjdą na ulice bez makijażu, od razu znajdą się chętni którzy zrobia zdjęcie a jeszcze inni oglądając te zdjęcia z satysfakcją stwierdzą że wcale takie piekne to one nie są. Społeczeństwo od takich osób wymaga aby były perfekcyjne, zawsze zadbane, nienagannie ubrane, uczesane itd. Żyją w ciągłej presji, zero prywatności, ich zycie prywatne nie jest tak na prawdę prywatne, każda ich uwaga powiedziana niewłaściwej osobie może zwrocić się przeciwko nim. Nie myślałaś nad tym, że teraz ty im zazdrościsz ,a może to one czasem patrząc na zwykłą dziewczynę zazdroszczą jej tego wszystkiego co zostało im odebrane z chwilą kiedy stały sie popularne.

Gość wcale nie brzydka
Ale kto im każe być slawnymi...kazda modelka moze zrezygnowac, zajac sie malowanie, spiewaniem, ukladaniem kwiatow w kwiaciarni, byciem sekretarka, menadzerka, kucharka.... przeceiz to jets wlasnie wybow tejze osoby... mi nie chodzi o caloksztalt zycia...tylko o latwosc i szybkosc zabiegow niezadko niedostepnych dla zwyklego smiertelnika...

Gość jjdfkdjdfhhfdhfd
Znane osoby to jeszcze najmniejszy problem. Ja mam taką koleżankę : nie używa drogich kosmetyków, nie robi operacji plastycznych, nie ma wizażysty, fryzurę sama sobie robi BO JEST PO PROSTU PRZEPIĘKNA. Wygląda jak Lima po wyjściu od charakteryzatorki, to dopiero niesprawiedliwość być pięknym bez makijażu i wyglądać tak samo jak gwiazdy w makijażu nie mając na twarzy ani odrobiny podkładu.

Gość też mnie trafia
o tak zgadzam sięz powyższym.. Niesprawiedliwe jest to właśnie że jedni spędzająw łazience kupę czasu, wydajądużo pieniędzy i niestety niewiele im to daje. Ja mam trądzik i wciąż kombinuję i wydajęfull kasy. A moje koleżanki mająniezafarbowane włosy, piękną cerę i ładne rysy więc nie musząpraktycznie nic robić. A ja spędzam tyle czasu nad upiekszaniem.... To jest dopiero niesprawiedliwe...

Gość wcale nie brzydka
aktycznie, macie racje...jestem kobieta...wiec zdarza mi sie zazdroscic innym urody..a to kaktycznie ejst niesprawiedliwe..ty robisz wszytko , one nic..a efekt jest nieporownywalny...na Twoja niekorzysc...