Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suicide

DRAMAT, cycki miękkie jak.. poduszka..

Polecane posty

Gość suicide

nie mam pojęcia jak do tego doszło, ok przytyłam troche, a nawet sporo, odkąd przestałam uprawiac sport w wieku 15 lat, ale.. to co jest teraz to tragedia.. zamiast piersi mam jakąś galaretke, serio brzydze sie tego dotykać.. wstydze sie wychodzić na ulice zwłaszcza teraz, w lecie.. nie wiem co zrobić, nie chce mi sie żyć.. chciałam kiedys zrobic operacje, ale to przecież nic nie da !! mam dopiero 20 lat i taki problem na głowie..... błagam , powiedzcie że są na to jakieś sposoby :O :O :O

Gość dramat
dramat jest wtedy kiedy spada ciężka choroba albo inne nieszczęście a nie takie pierdoły i ciesz się, że masz je zdrowe!

Gość poczytaj dobrz to
forum to przekonasz sie ze sa wieksze dramaty niz cycki, ty w ogole w wieku 15 lat mialas cycki?chyba ich zaczatki :) A może urojenia?

Gość suicide
jasne, niektóre dziewczyny rozpaczają gdymają za małe piersi a ja mam problem w tym że biust w ogóle mam, bo wolałabym być deską, łatwo tak mówić, jak sie o czymś pojęcia nie ma, co? :O nawet sobie nie wyobrażacie jaki to problem w ŻYCIU CODZIENNYM, co dopiero jesli chodzi o życie intymne..:O

Gość poczytaj dobrze to
Zaden ''normalny'' facet tego nie zauwazy. Moj nie widzi ze mam male cycki i zwisajacy brzuszek (oponke) i kilka syfkow. Co ty masz za problem ? Ja sie nie przejmuje jak cos sie komus nie podoba to niech nie patrzy

Gość podpatrzyłam
nie ma jak podniesienie na duchu przez Polaków :( Polak to potrafi............. pierdolić głupoty..... zamiast dziewczynie pomóc pierdolicie o nieszczęsciach innych. Myslicie że ona własnie takich chce rad ????????? i interesuje ją zdrowie Kowalskiej? zlitujcie sie..................

Gość suicide=podpatrzylam
:) pozdrawiam i wiecej tu nie zagladam :)

Gość suicide=podpatrzylam
a tak w ogóle to jak taka laske pocie4szyc:) nie martw sie urosna? heheheheeee

Gość suicide
ty na górze, kiepski z ciebie szerlok..:O poza tym, czy ty w ogóle czytałaś mój post albo chociaz jego tytuł?? gdzie ja pisze, że mam za małe??? i jak ktos może tego nie zauważyć: po pierwsze: to widać - bo one trzęsą sie jak galaretka.. a w dotyku są jak.. nie wiem, zupełnie nie jak byc powinny. obrzydlwie, zwiodczałe ciało, którego nikt by nigdy nie chciał dotknąć. każda kobieta chce miec JĘDRNE piersi, ja bym chciała mieć takie, które choc trochę konsystencją przypominały by ciało 20-latki...:O bo to co mam, to jest jak biuist zwiodczałej 120 latki a nawet gorzej..:(

Gość Chyba została ci tylko operacj
a plastyczna ;) Wyluzuj kobieto

Gość suicide
łatwo mówić wyluzuj, gdy masz normalne ciało.. które nie trzęsie się na wszystkie strony gdy się ruszasz.. :O gdyby w ogóle była operacja która mogłaby to zmienić...

Gość nie słuchaj tych głupich bab
one nie wiedzą o vco chodzi ale jak maja jakis problem to chciałby by zeby im pozóc . wedne frutratki. a propos biustu jak galaretka to wiedz ze nie jestes sama z tym problemem. jestem tez ja. tylko do tego moje cycyki są duze. nosze miseczke d. i mam a raczej miałam kiedys galarete. kilka sprawdzonych dsposobów odemnie. po pierwsze zawsze gdy konczysz prysznic albo kąpiel polewaj obie piersi lodowata woda . do przyjemnoscci to nie nalezy niestety ale działa uwierz mi. po drugie i tez wazne. zawsze po kąpieli wmasuj sobie balsam albo w ogole jakikolwiek krem. aby nawodnic skóre. niestety nigdy nasze piersi nie beda takie jak wiesz...mają te szczęściary z super jedrnym bistem ale mozna im pomóc. mozesz jeszcze robic cwiczenia ale ja zadko je robie bo mi sie nie chce a zimna woda i balsam pomagają. tylko musisz robic to systematycznie i niestety zanim zauwazysz jakies efekty miniu troche czasu. conajmniej miesiąc. ale warto pozdrawiam :D:D:D:D

Gość suicide
dziękuję Ci bardzo!! muszę powiedzieć że kiedyś stosowałam balsam, zimną wodę, ale w końcu zaniechałam, bo stwierdziłam, że moje piersi są juz w takim opłakanym stanie, że już nic im nie pomoże:( teraz chyba jednak wróce do tego, bo nie chcę, żeby były jeszcze bardziej miękkie.. choc bardziej już sie chyba nie da..:O

Gość podpuszczalska
ja też mam takie piersi - a właściwie to miałam , bo już z nimi lepiej; pewnie jesteś przy kości ? Schudnij trochę , ale nie tyle dietami , ile sportem. Znajdź codziennie czas na ruch , wykorzystaj go intensywnie. Całe ciało będzie zwiezłe , jędrniejsze , cycki też. To , co sie tak telepie , to tłuszcz. Jak pozbędziesz się tłuszczu , to zostanie zwarty miaższ. To wcale nie takie trudne

Gość norwid
jeżeli mam być gszczery to właśnie nie sterczące, jędrne a wlaśnie miekkie lekko opadające piersi mi sie podobają u kobiet. i gdy napisalas ze przy kazdym kroku sie kolysza... mhh, wyobraznia piekne obrazy mi tworzy

Gość Bread
Kolagen ad piersi rzeby skurę napiąć, chankle pompki i w około 3 miech pracy będą jak z bajki