Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabelle15

Pomóżcie...

Polecane posty

Gość Isabelle15

ostatnio jakoś dziwnie się czuje, jestem jakby oszołomiona, jakby moja głowa tłumiła w sobie wszystkie dźwięki....nie wiem dlaczego, co sie dzieje. Moze mi ktos pomóc?

Gość Isabelle15
Dzisiaj miałąm takie odczucie jakby wszystko co się dookoła dzieje mi się śniło...;/

Gość niedotlenienie
zmiany ciśnienia

Gość Isabelle15
Zmiany ciśnienia....bardzo możliwe, kilka dni temu bardzo źle sie czułam (z tego powodu) w głowie mi dudniło. A jak spadł deszcz...już było wszystko ok. A te moje "dziwne samopoczucie" ciągnie sie od 3 dni.

Gość niedotlenienie
bo od kilku dni pogoda się zje..ła

Jeżeli masz zawroty głowy, czujesz się oszołomoina to mogąbyć zabuzenia neurologiczne, Wybierz sie do lekarza rodzinnego.

Gość Isabelle15
Zaburzenia neurologiczne czyli...? coś więcej możesz mi powiedzieć na ten temat :(

Gość bredna
isabelle to TY??

Gość albaa
To prawdopodobnie są objawy nerwicowe. Nerwica potrafi przyjąć najrozmaitsze formy i generować najdziwniejsze objawy somatyczne. Im wiecej będziesz o tym myśleć, tym bardziej to uczucie będzie uporczywe. Takie błędne koło. Prawdopodobnie martwisz się tym, co jeszcze pogarsza sprawę. Tak - wizyta u lekarza, pewnie najlepiej psychiatry, jeśli faktycznie jest jakiś problem, ale może być też u lekarza pierwszego kontaktu, który powie Ci, że Ci nic nie jest (przejdzie jak ręką odjął). Gorzej, że w tym celu może Ci zlecić najpierw jakieś badania. Ale warto je zrobić, upewnisz się czarno na białym, że jesteś zdrowa.

Gość Isabelle15
albaa...pewnie masz racje, mam nerwice. Nie dawno skończyląm brać tabletki, więc...może dlatego tak się dzieje. A to, że byłam przerażona też zrobiło swoje. ;| dzieki wam wszystkim za rady :*