Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kartoooon

Czy ktoś wyjeżdzał przez Agnecje Pośrednictwa Pracy Anglia, Irlandia itp????

Polecane posty

Gość Kartoooon

Jak wyżej: korzystał ktoś z usług agencjii, żeby wyjechać za granicę? Jeżeli tak, to czy wszystko było w porządku? Faktycznie znależli Wam prace, zakwaterowanie itp? nie oszukali? moze polecacie jakies wiarygodne agencje? czy moze lepiej trzymac sie od agencjii z daleka i jechac w ciemno?

Gość lilowa
cze ja wyjechałam dwa lata temu przez agencję do Angli zakwareowanie było nie najlepsze chłopaki mieli jedn\\ą szafkę na czterech rzeczy trzymali w torbach kuchniaq i łazienka ok. prace dali na początku co by zapłacić home office i inne pierdoły potem już ty xclko dwa trzy razy w tygodniu, agencje nie sa najlepsze ale jak dobrze trafisz na początek moze byc ważne zeby sie jakoś załapać jak znasz trochę ang to też plus bo dużo agebncyjnych pracowników przyjmuje sie na stałe do fabryk dgdzxie pracowali dla agencji. nie polecam jec hac w ciemno, jaka to agencja przez która chcesz wyjechać i gdzie.? podaj jesli możesz, mieszkam w Anglii moż e ją znam??

Gość Kartoooon
agencja nazywa sie "Westpersonnel Polska" , a Ty przez jaka agencje jechalas? troche sie boje, bo jaka mam gwarancje ze agencja nie zniknie z moja forsa? albo pojade do np Anglii i tam, na miejscu okaze sie ze nic dla mnie nie ma????????? mowisz, ze w ciemno nie oplaca sie jechac? ciezko znalezc prace?

Gość upupupupupupu

Gość wyjeżdzająca
witam ja tez mysle o wyjezdzie za granice (jak najdalej z tego kraju) moze ktoś zna jakies agencje posrednictwa ale dla ludzi nie zwierząt???

Gość lilowa
ja wyjeżdzałam za pośrednictwem angielskiej agencji 5 STARS mieści sie ona w mieście Spalding, od razu po przyjeżdzie podpisaliśmy umowę wiec nie było zadnego kitu,niewiem jak z polskimi agencjami i nie wiem o jakich pieniądzach mówisz czy musisz coś zapłacić za znalezienie pracy ? jezeli każa Ci coś płacić to moze wqarto dwa razy sie zastanowić my nie płaciliśmy nic.

Gość lilowa
w ciemno? za duże ryzyko ,teraz naprawdę ciezko tu z pracą , nie wim o jakim regionie myślisz ja mieszkam obok KingS Lynn niedaleko sa domy agencyjne które swiecą pustkami bo nie ma pracy jezeli cos sie ruszy to może dopiero we wrzesniu.A czy naprawdę nafdal tak cięzko o pracę w Polsce

Gość Kartooon
w Polsce moze jakas prace sie znajdzie, ale za okolo 800zl, pracujace soboty, niedziele, swieta, praca po godzinach za ktora nikt nie placi - jednym slowem straszna lipa. przynajmniej w moim regionie tak jest... wiem ze z praca w UK lub Irlandii jest ciezko, dlatego pytam, a przez agencje tez za bardzo nie chce jechac:( mysle o Szkocji lub Walii

moja koleżanka była na Cyprze z agencji pracy , miała pracowac w recepcji hotelu.. i co?? chcieli ja wziąc do agencji.. biedaczka uciekła z tamtąd z kolezanka chodziły po ulicach prosily ludzi o pomoc.. bo nei maily nawet co jesc.. wrocily do polski byla sprawa w sadzie a biuro porednictwa pracy zamkneli.. wiec uwazaj na siebie..

Gość lilowa
może popytaj kto zna te agencję i wyjeżdzał za jej pośrednictwem,nie wszyscy w końcu sa oszustami, o szkocji wiem tyle ze moich dwóch znajomych wróciło bo nie znależli zadnej pracy.A jeżeli w ciemno to nie jedz sam, jak powiedziała koleżanka powyżej lepiej uważac na siebie.Powodzenia