Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-kinga

Fotoksiązka?

Polecane posty

Gość e-kinga

Słyszeliście coś o tym? Natrafiłam na taka stronę: http://www.albumyslubne.com/ Warto robić coś takiego? Pozdro Kinga

Gość Masz takie ksiązki na allegro
czy ja wiem czy to takie fajne :-o

Gość karilonka
my zamawialismy z tego drugiego seriwsu okaldke z kartkami do wpisow gosci sliczna , takie male misiaczki w stojach slubnych mam nadzieje ze goscie nam jej ne zniszcza :-) ale ta strona to chyba tej samej osoby, jak dla mnie ciekawa oferta zobaczymy po slubie jakie bedziemy mieli zdjecia, bo marzy mi sie druga ksiazeczka z duzymi miskami

Gość Nikt szczególny
Mój znajomy robiący zdjęcia zamówił taki album w Radomsku. Jest tam firma, która ma taką ofertę. Zapłacił za taki album 700zł. Osobiście mi się to nie podoba, to tak jakbym kupiła album w księgarni. Nie ma tego czegoś, co jest przy oglądaniu zdjęć wklejonych w gustowny album gdzie, jeśli ktoś chce może ręcznie podpisywać zdjęcia. Po 40 latach usiądę w bujnym fotelu w ciepłych kapciach na nogach i człowiek sobie będzie przypominał jak kupował album, wklejał zdjęcia i starał się ślicznym czytelnym pismem podpisać zdjęcia.

Gość Nikt szczególny
Mój znajomy robiący zdjęcia zamówił taki album w Radomsku. Jest tam firma, która ma taką ofertę. Zapłacił za taki album 700zł. Osobiście mi się to nie podoba, to tak jakbym kupiła album w księgarni. Nie ma tego czegoś, co jest przy oglądaniu zdjęć wklejonych w gustowny album gdzie, jeśli ktoś chce może ręcznie podpisywać zdjęcia. Po 40 latach usiądę w bujnym fotelu w ciepłych kapciach na nogach i człowiek sobie będzie przypominał jak kupował album, wklejał zdjęcia i starał się ślicznym czytelnym pismem podpisać zdjęcia.

Gość pucupucu
dość fajna ta książka , bo samemu tak sięzdjęćnie zmontuje - chyba bym sobie zafundowała i takafotoksiążke , i samodzielnie zrobiony album

Gość brzoza26
Fajny i ciekawy pomysł tylko troche drogo ale moze warto?

Gość BRUNET.
Widziałem taką książkę na targach, ale mi się nie podobała. Jednak album ze sztywnymi czarnymi kartkami daje ten szyk i przyjemność oglądania zdjęć. Gdzieś kiedyś wyczytałem, że jest firma, która robi taki album i lakieruje zdjęcia. Podana cena była zabójcza a gdzie jeszcze opłaty za zrobienie zdjęć?