Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alf 17

Pierwszy RAz../ nie wiem co zrobic.. /

Polecane posty

Gość Alf 17

Sluchajcie... dowiedzialem sie ze moja dziewczyna planuje przezyc ze mna swoj pierwszy raz na wycieczce...tylko bardzo sie boje zeby nie wpasc...;/ jak to zrobic..jesli dojde pierwszy to co robic??? ;/ a jesli ona pierwsza to tez co???:/ z gory dzieki...

koniecznie nie zapomnij zalozyc gumke na penisa Nawet nie probuj penisem dotykac jej cipki bez gumki

Gość Alf 17
Ale ona nie ma cipki......to Wiesiek.:-0

Gość formula1
kupic prezerwatywy, ty dojdziesz pierwszy wejdz na strone http://www.nastolatek.pl/ tam znajdziesz wszystko co cie interesuje

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ona pewnie nie dojdzie, pierwszy raz to z reguly nic przyjemngo dla dziewczyny :-) kup dobre gumki

Gość beata04031988
witam nie bede zakladac nowego tematu bo mysle ze to bez sensu jestem z facetem pół roku,kochamy się i wszystko super no i wczoraj miał byc moj 1 raz bo on ma juz ma to za sobą jestem w szoku bo ani troche sie nie stresowałam,nic a nic! mimo to nie mógł we mnie wejsc,ciagle wypadał!mówił coś że jestem za ciasna ale w sumie jemu penis nawet dobrze nie stanął:/ czy to moja wina?ja juz byłam przygotowana na niewiadomo jaki ból a tu problem bo nawet nie wszedł:( chyba nie jestem aż taka ciasna bo palcóweczki z 2 palcami robił mi nie raz i mnie nic nie bolało...

Gość do beaty
też tak miałam ze swoim chłopakiem,to się chyba często wbrew pozorom zdarza;]udało nam sie chyba za 3 razem...nie wiem od czego to zależy...

Gość tutajna forum chyba
nikt tak naprawde seksu nie uprawia:D

Miałam to samo... poprostu jak to sie mowi \"trzeba popiescić, zeby zmiescić\" :) Musiałyscie miec słabą rozgrzewkę

Gość p25
jak nie wiesz co robic to nie jestes jeszcze gotowy

Gość jesi jesi jesi
mnie tez nie chcial wejsc za pierwszym razem bo wciaz opadal ale za drugim bylo swietnie tylko wciaz mnie bolalo

Gość Laila008
Może lepiej jeszcze trochę poczekać z pierwszym razem, skoro nawet nie wiesz co masz robić i tak bardzo się boisz? Aby było miło przede wszystkim dwie osoby muszą być na to gotowe. Myślę, że trudno o udany pierwszy raz, kiedy któraś z osób przez cały czas myśli tylko o tym, żeby nie było wpadki, albo co to będzie jak jedno z was dojdzie, a drugie nie.

Gość heh mnie boli od jednego placa
;)

Gość niedoswiadczony on
czy dziwicy mozna wkladac tam paluszki??

Gość beata04031988
przecież ja się w ogóle nie boje!! dzięki za dopowiedzi