Kamil 22 0 Napisano Maj 18, 2006 Czy mógłby mi ktoś napisać na czym polega badanie urologiczne i i le kosztuje w prywatnym gabinecie?Bo mam zamiar się do niego wybrać i chciałbym wiedziec czego mam się spodziewać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość palca w dupie Napisano Maj 18, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil 22 0 Napisano Maj 18, 2006 Fajnie, na to czekałem, a może teraz poważniej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crumb 0 Napisano Maj 18, 2006 niestety cennika nie znam ale samo badanie - w zaleznosci z jakim problemem idziesz: jak cos z siusianie to najczesciej nawet nie trzeba sie rozebrac. jak z czyms innym to trzeba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Maj 18, 2006 Kamil --> o jakie badanie urologiczne Ci chodzi? Sprawdzenie prostaty czy konkretne badanie pęcherza, np. badanie urodynamiczne, cystoskopia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach