Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominum

Jestem szczęsliwa!!! A Ty?

Polecane posty

Czy zawsze trzeba mówić o problemach? Czy nie ma ludzi szczęsliwych? heh, ja jestem! A dlaczego? Mam faceta, który planuje przyszłosć ze mną... Mam przyjaciela, który zrobi dla mnie wszystko ( udowodnione) :) ... Mam pracę, która daje mi satysfakcję ... Mam kochających rodziców .... Ładne mieszkanie ... Wierzę w Boga ... Akceptuję siebie .. Czy jest ktoś równie szczesliwy, kto może powiększyć grono ludzi szczesliwych??? 🌻

Gość bardzo proszę
Oczywiście....:D na przykład ja....

Mam kochającą rodzinę, wygodne życie, brak kłopotów finansowych, dobrych przyjaciół, sukcesy na uczelni , ale nie jestem szczęśliwa:( Bo nie mogę być z tym kogo kocham😭

Gość Valnieta w czache
A ja mam białaczkę Jest mi źle i na cholere mi o szczesciu pierdzielisz???

TMT steskniłam się za Twoimi wypowiedziami nie jestem.

A czemu mam nie spędzać? chciałam podzielić się szczęsciem! Pracę skończyłam, mam wolny czas, więc co ma szczęscie do spędzania czas na forum? nie rozumiem...

Ja jestem najszczęśliwszą osobą na świecie:D Podpisuję się pod Twoim apelem, i, jak widzę, będę jedną z nielicznych;) W naszym kraju nie ma kultury pozwalającej mówić o szczęściu. Jesteśmy narodem narzekaczy i pesymistów. Na pytanie \"co słychać?\" nie wypada odpowiedzieć \"Wszystko super, dzieki\", należy raczej powiedzieć coś w rodzaju \"aaa, jakoś leci..\" :) Ale czego spodziewać się po kraju, który jako JEDYNY na świecie ma hymn rozpoczynający się od słów, że JESZCZE Polska nie zginęła..? ;) Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe i nieszczęśliwe życząc wyłącznie szczęścia! ;)

Gość Valnieta w czache
To zamien sie ze mna i oddaj mi swoje parszyw szczescie co???

Gość Valnieta w czache
zabulina to ciesz sie tym szczesciem nie na pokaz coooo... Co mam kurwa mać! powiedziec jak jestem chora?? Mam się cieszyc jak głupia??? Z czego przepraszam??? Z tego że ty jesteś szczesliwa a ja cierpie?? Nie dołuj mnie jeszcze bardziej...

Zabulina! Witaj! Super, że odczuwasz szczęscie! :) Świetny stan, prawda? A tak k\'woli ścisłości, to nie robię nikomu na złośc, bo wiele razy byłam nieszczesliwa, i tez o tym pisałam, ale czy na forum można wyłącznie pisać o nieszczęsciu? Treaz czuję się szczęsliwa i dzielę się tym! A tym, co czują inaczej bardzo współczuję.. bo znam ten stan.. to tyle

Gość heeiee
a ja: -nie mam pracy -nie mam faceta -"przyjaciel"(jak mozna ja nazwac przyjaciolka)mnie olał -jestem czrna owca w rodzinie etc. I JESTEM SZCZESLIWA!!:o

walneta w czache - jak jestes chora to spadakj do lozka i nie psuj ludziom humoru

Gość Valnieta w czache
oki nie pierdziel ja cały czas w łóżku leze.... To po pierwsze po 2.. Ludzie maja wiecej tych zlych chwil w swoim zyciu i tym szczesliwym zazdroszcza.. A ja sie przyznaje zazdroszcze wam szczescia...

dziwne, że tak boli ludzi, jak ktoś pisze, ze jest szczęsliwy... przypuszczam, że lepiej jak pisałam topiki o tym, jak facet mnie zostawił p o tym, jak zmarło moje dziecko... jak nie miałam pieniędzy na życie... jak byłam chora... ale jak w końcu zaczęłam być szczęsliwa, to już wielkie faux pas... wiele ludzi mi pomagało jak byłam nieszczęśliwa, a czy to znaczy, ze nia mma prawa pisać że jesteś szczęsliwa? W końcy ludzie mi tego życzyli - a teraz - proszę - - najlepiej zgnoić...

bo to jest tak: polaczkow boli to, ze ktos ma lepiej od nich. i tyle. najlepiej aby wszyscy mieli po rowno i sie nie wychylali. w polsce jest tak, ze chocby niewiadomo co, zawsze lepiej pomarudzic bo byc szczesliwym w polsce i jeszcze o tym mowic to nie do pomyslenia.

Domi, osoby naprawde nieszczęśliwe nie właziłyby na taki topik;) Chyba, że miałyby skłonności masochistyczne - a takie osoby to nawet wolą być nieszczęśliwe - niektórym jest to potrzebne do szczęścia... Ja także mogłabym wymieniać moje życiowe bolączki - skąd przypuszczenie, że jestem np. zdrowa? Każdemu do szczęścia potrzeba czego innego:) I nie ma co zazdrościć! Jako wolontariuszka miałam kontakt z niezwykłą osobą - w szpitalu na neurologii leżała 90 letnia kobieta, którą chuligani - złodzieje prawie skatowali na śmierć. Umierała powoli w tym szpitalu i dała mi najpięniejszą lekcję, jak można zachować pogodę ducha w KAŻDEJ sytuacji - a mało jest sytuacji gorszych, niż samotne umieranie w bólu wśród obcych ludzi. Szczęście jst kwestią punktu widzenia:) oki -widzę, ze zgadzamy się co do opinii na temat Polaków w ogólności;)

Gość białaczki miało być

Gość Valnieta w czache
zabulina to fajnie ze mam sklonnosci masochistyczne*___* Ja mam tylko białaczke 24na h siedze w klinice w łóżKU!!! i jestem nieszczesliwa... bardzo!!!!

ale valnieta napisała, że leży w łóżku cały czas:))) Co to, zmiana stanu?? :D 🌼 dla wszystkich i dobranoc:)

mnie strasznie wkurwia jak sie polak rzuca, jak komus jest dobrze i jest szczesliwy. dlatego pewno powstalo osobne forum o tv i gwiazdach aby wszyscy dali upust swoim zalom i wyladowali sie na innych.

Gość Valnieta w czache
zabulina jak sie ma bialaczke to sie lezy w łóżku SZPITALNYM!!! ale niestety przymusowo

Gość oki odioto
a jak niemiec tak się rzuca to Cię to nie wkurza ???? wrrrr

valnieta - to moze jakis odrebny topik zaloz, o tym jak ci zle. po prostu psujesz nastroj w tym temacie.

tylko skąd tyle agresji? przecież pisząc że jestem szczęsliwa nie uderzam w tych, ze tak w tej chwili nie czują... nie nabijam się z nich - po prostu myślałam, ze w tym kraju można powiedzieć coś takiego i ktoś odpowie - gratuluję- po prostu w takim razie przepraszam wszystkich nieszczęśliwych... ze w tej chwili nie marudzę i nie mam wiekszych zmartwień od was, żeby wam było lepiej... :O

valnieta -po prostu tak sie zucasz, ze bardziej jest mi zal autorki niz ciebie.

valnięta, bardzo mi przykro. Spędziłam w szpitalu sporo swojego zdrowego czasu, towarzysząc ludziom nieszczęśliwym. Ale większość z nich zdecydowanie wolała słuchać o tym, że ktoś inny jest szczęśliwy - i jakoś cieszyli się słuchając tych opowieści. Nie spotkałam się z agresją czy zazdrością... Tyle, że ja towarzyszyłam głównie ludziom umierającym. Pierwsze fazy choroby, i choroby lżejsze są dużo bardziej.. agresywne. Jeszcze raz - 🌼 🌼 🌼 i dobranoc:)

Gość Valnieta w czache
oki nie wkurwiaj mnie dziecinko.. Ty lepiej zobacz ile masz w portfelu i przyznaj sie czy jestes szczesliwy/a. muahahaha.. We mnie agresja?? Ja zapewniam jestem najspokojniejsyzm człowiekiem na ziemi muahahah CIESZMY SIę!

Gość Valnieta w czache
poza tym strasznie podnieca mnie jeden salowy... muahahaha

Gość Valnieta w czache
te klonie mozesz mnie nie klonowac ojak cie klonne to sie klonniesz muahahah