Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajuuusia

czy do was tez zadzwonil ktos zadal wam pytanie i cos wygraliscie?

Polecane posty

dzis ktos do mnie zadwonil podał się za radio Eska puscił kawałki trzech piosenek miałam wybrać jedną.. wybrałam i powiedział mi ze ze wygrałam laptopa.. mieliscie taki przypadek..

Gość nic nie naciskaj
jesli prosili cie o nasciASNIECIE GUZICZKA 9 LUB INNEGO PRAWDOPODOBNIE POLACZENIE POSZLO PRZEZ WYS;U HULA GUL;A I AUSTRALIE I ZAPLACISZ WIELKI RACHUNEK

nie kazali naciskac guziczka.. poprostukazali wybrac numer piosenki i powiedzieli ze wygralam laptopa..

Gość no to teraz czekaj na
kuriera, a jak sie nie pojawi to czekaj na rachynek za telefon :o

Gość ja mysle ze to mogła vbyć
zwykła pomyłka, ktos o podobnym numarze zgłosił się do jakiegos konkursu, a oni oddzwonili do Ciebie. Cisz się bo może wygrana przyjdxzie do ciebie. a prosili o adres do wysłania??

rozlaczyli sie.. nie chcieli adresu tylko pytali o imię p.s: w tym czasie w radiu eska leciało co innego, bo wlaczylam radio wiec to oszustwo

Gość zolta kaczuszka
jak nie chcieli adresu to niby jak k=maja ci przyslac i niby jak wygralas? ;p do mnie kolezanka kiedys dzwonila z takim czyms ale poznalam ze to ona

Gość Kumple szwagra tak
się zabawiają ! Ostatnio wmawiali chłopu że jego syn ukradł rower ! Po 5-ciu min. chłop wyznał ,że nie ma syna ! To kazali mu żeby sobie zrobił ! :(

Gość gość
Tak wygrałam wczasy 2 tygodnie all inclusive! Przysłali mi wszystkie papiery tylko się pakować ! Przysłali mi mi to w kwietniu i napisali że towarzysz płatne 100% Jeszcze w lutym byłam singielką ale już w kwietniu pakowałam walizki i razem z ukochanym wybieraliśmy się na podróż życia bynajmniej dalej niż do turcjii Nie pojechałam:O