Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokokokokokokokoko

balsam brazujacy czy samopalacz

Polecane posty

chcialabym troszke przyciemnic buzke czy balsam brazujacy mi cos pomoze czy odrazu kupic samopalacz jesli tak to jaki?? mam taka srednia karnacje

Gość Leonela
idz na solke na 5 minut, to pomoze, przynajmniej nie bedziesz miala smug, ktore gwarantuja samoopalacze czy specyfiki tego typu :)

niestety pracuje od pon do piatku od rana do wieczora a w weekndy szkola i nie mam czasu isc na solare:]

Gość Leonela
mysle, ze zawsze znajdzie sie te 5 minutek, bo rezultat jest o wiele wiekszy, a jakie zadowowenie !!!! ja tez pracuje prawie non-stop, a punktow swiadczacych tego typu uslugi jest mnostwo, mozna podczas przerwy w parcy wyskoczyc, zrob rekonesans, na temat solariow wpoblizu Towjego miejsca pracy i zapisz sie na 5 minutek, polecam, bo to swietny relaks, natomiast jesli nie jestes za tym, to dobierz sobie po prostu troche ciemniejszy podklad do twarzy, ale bedzie roznica w kolorycie cery twarzy a innymi partiami ciala, wiec wg mnie solarka bedzie najlepszym rozwiazaniem :)

Ja polecam samoopalacz :) Mimo że chodzę teraz regularnie na solarium to nie chcę opalac twarzy tak mocno więc smaruję ją samoopalaczem ... mam taki z Yves Rocher w sprayu i sobie spryskuję wacik i wycieram nim twarz na noc ... rano buźka jest ładnie brązowa i nie widac że twarz jest blada :)

Gość Leonela
Kiaruś, widze, ze uwielbiasz Amadeo!!!!

Gość Leonela
przywowalas cytat z ich piosenki .....

Chodzi o stopkę ??? Hmmm... byc może to i Amadeo ale ja znam ten \"cytat\" z piosenki Karamby \"Nagie Anioły\" :)

Gość Leonela
tak, ja znam ta piosenke, bardzo madra i fajna i wg mnie to Amadeo, a na pewno ta babka z Amadeo sie tam wlacza w refrenie, akurat to, co napisalas w stopce!!!!!

ja niewiem czy to nie jest glupie pytnie... ale tak sie zastanawiam... czy jak np urzyje balsamu brazujacego, ew samoopalacza, to jak sie bede opalac (na solarium lub normalnie) to skora sie opali i po tych tam 3 dniach, jak samoopalacz zejdzie bedize opalenizna, czy takie srodki to blokuja?? nie wiem czy napisalam to z sensem :/

Ja wiem o co Ci chodzi .... No właśnie ja mam taki problem że skóra gdzie jest samoopalacz jakby się nie opala a jeżeli już to o wiele mniej niż skóra w miejscach gdzie nie ma samoopalacza ... U mnie jak samoopalacz zejdzie to pozostaje prawie że białe miejsce :( ... ale w sumie nie przeszkadza mi to zbytnio bo twarzy nie bardzo chcę opalac na solarium :)

aha, dzieki :) bo zastanawialam sie czy kupic sobie balsam brazujacy, ale w takim wypadku poprostu przejde sie na pare minut na solarke :) no i bede czekac na slonnnnnce :) bo mnie szubciutko łapie :) wiec mam nadizeje ze szybko przjdzie, bo z majowego weekendu niestety nie korzystalam