Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyant tabletkowa

Odstawiłam tbletki i..............

Polecane posty

Gość antyant tabletkowa

odstawiłam tabletki i powinien byc okres a nie ma. Raz tylko współzyłam ale zabezpieczyłam sie gumką i było ok. Nie mam mdłości ani nic takie co by wskazywało na ciąże - czy to normalne ze po odstawieniu tabsów nie ma okresu przez jakis czas?

moja kumpela pol roku nie miala okresu jak odstawila tabletki, poszla do ginkologa to przepisal jej jakies hormony na wywolanie okresu no i czeka...

Gość kubełek tea
kolejna panikara,poczekaj

Gość miloszka
nigdy nie bedziesz miala okresu zaraz po odstawieniu pigulek. Ja go dostalam po 3 tygodniach, ale z tym jest roznie. Nie denerwuje sie, ze jest to moze ciaza.

odstawiłam tabletki w lutym, pierwszy @ a właściwie plamienia dostalam po 21 dniach od odstawienia, drugi @ dostalam po 25 dniach a teraz czekam na 3 okres i to jest moj 41 dzień cyklu i dostalam luteine na wywołanie @. Dopiero w tym 3 cyklu po dostawieniu pojawila sie u mnie owulacja i to taka ze chorowałam miałam temp. i bóle jajnika takie ze promieniował na całą jamę brzuszną, teraz wszystko wariuje. Jak widzisz organizm uczy sie pracowac od nowa po odstawieniu. Niestety takie są skutki po odstawieniu tabsow. Niektore dziewczyny nie maja z tym problemow ale nie ktore długo dochodzą do siebie.