Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astridd

ile razy mozna kochac?

Polecane posty

Gość astridd

Ciekawa jestem ile razy kochaliscie..za kazdym razem byla to ta pierwsza miłosc? wyjatkowa? jedyna? a jak sie skonczyla to bol i nie bedzie nastepnej..po czym znow wraca w oczach innego-innej. czy moze nie? mysle ,ze tych milosci jest jednak wiecej..

chyba każda miłość jest inna. Jedna bardziej namiętna, inna mniej kolorowa ale \"stabilna\". Zależy też od człowieka. Moim zdaniem czas leczy rany.. nawet po starcie kogoś bliskiego można ponownie kochać co nie znaczy że zapomina sie o tym co było. Chociaż zdarzają sie wyjątki które kochają raz na całe życie.. ze jeśli nie ten to już nikt inny... Piękne ale ja chyba nie potrafiłabym tak.. cały czas tęsknić za czyms czego nie będzie i zamykać się na to co mogłoby się jeszcze zdarzyć..

Gość astridd
pewnie w sieci...zakochania sa codzienne...:))))) jesli nie codzienne to raz tygodniowo na pewno;) zapchanie emocji kiedy nic juz nie iskrzy.. siec ma to do siebie;) a ja kocham raz i drugi za kazdym razem na nowo , inaczej.kazda jest pierwsza i najwazniejsza..ciekawe..czy przejdzie mi to po 40stce;)