Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym sadzić

niedowiarek mały

Polecane posty

Gość co o tym sadzić

otóż jestem z chłopakiem 4 miesiące...jestem dosc nieufna mimo iż chłopak sie stara, jets na każde moje wezwanie....jednak nie zyskuje na tej mojej ufności bo dowiedziałam sie jak wszystim naokoło opowiada jakie mam majtki sexowne(bilezinę, )...nie wiem czy wszystcy męzczyźni tak robią i czy to jest normalne zachowanie ....opowiadanie i szczegółach zwizzku intymnego to ohyda .....co o tym śadzicie i czy rzeczywiscie męzczyxni tak robią ...moze ja przesadzam

To nie jest normalne zachowanie! Takich rzeczy się nie mówi! Widzę ze zachowuje się jak ta krowa co dużo muczy, a mało mleka daje! :) No chyba, ze masz niesprawdzone informacje!

Gość co o tym sadzić
hm...wiesz nikt mi tego bezposrednio nie powiedział ale ....potrafie rozeznac do kogo sa adresowane docinki jezeli jestesmy w twarzystwie ...jemu przeszkadza to że pod pizamka nosze majtki....oczywiście dla mnie to higieniczne,,....potem w towarzystwie słysze takie docinki...niby o mezczyn ochodzi ,...i na spodnie zakłada majtki.....

Powiem ci tak, sfera intymna lub to co się o nią ociera powinno zostać między wami! Takie jest moje zdanie, trochę to niepokojące co piszesz, obserwuj go uważnie!