Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaalamana

NIEMCY!!!! GINEKOLOG!!!

Polecane posty

Gość kronex
Witam, tu stronka z adresami polskich lekarzy w Niemczech: www.medyk.de pozdrawiam Jacek

Gość Pomoc w 24h
Tutaj też znajdziesz listę Polakówginekologów w Niemczech: doktorzy.de

Gość aga-chelm
Witam poszukuję polskiego lekarza który poprowadzi moją ciążę kiepsko u mnie z niemieckim wiec szukam kogoś kto mowi po polsku pomocy !Q!!!!! Mieszkam w Papenburgu, ale lekarz może być gdzieśindziej byle nie za daleko do 40 km.

Gość pomcy
poszukuje pilnie ginekologa Polskiego okolice Neuss Duseldorf wszystko jedno byle był polski

Gość marika3515
szukam ginekologa w stuttgardzie pomoze ktos na dzisiaj to pilne

Gość gość
szukam ginekologa polaka w Oldenburgu kto pomożę????????????

Gość gość
Witam drogie panie szukam ginekologa polaka mieszkam w Schwabmünchen , z góry dziękuje

Gość gość
Hej Orientujecie się może czy dostanę w Niemczech te same tabletki antykoncepcyjne tj. Midiana. Kończy mi się zapas a niestety narazie nie mam możliwości pojechania do Polski po recepte.

Gość gość
Witam serdecznie, Grzegorz Partacz się kłania. Jestem lekarzem medycyny, tzn. nie skończyłem studiów ale tak mnie wołają znajomi i tak zostało. Uwielbiam zajmować się młodymi dorodnymi kobietami w ciąży. Miło spędzamy czas w gabinecie i każda kobieta wychodzi z gabinetu doceniona. Doceniam zarówno walory urody jak i seksapilu. Razem z moim przyjacielem spełniamy życzenia młodych panien. Kolega pokazuje się tylko wtedy kiedy mu się dana Pani spodoba, wysuwa się delikatnie i czeka na objęcia ponętnych ust. Jest w stanie wydobyć z siebie obrzydliwie duże ilości nektaru jeśli tylko zostanie potraktowany z należytą gracją. Na koniec wizyty robimy wspólne zdjęcie do albumu. Wizyta jest w promocyjnej cenie, bydzie to złotych sześćset. Polecam się. Mail: gpartacz@yahoo.de