Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręconytotalnie

Co One w sobie mają??

Polecane posty

Gość zakręconytotalnie

Znowu zarzuciła na mnie swoje sidła kobieta spod znaku Bliźniąt..a ja znowu nie umiem Jej sie oprzeć..Co te bliźniaczki w sobie mają ?? Kochane trzpiotki..

Gość OddajMiMisia.
Ja jestem bliźniaczką (: i masz racje. sama wiem, że potrafię zakręcić, uwieść..a potem rzucić ;P nie jeden facet mi to mówił. ale to już minely te czasy. teraz uszczesliwiam jednego):)

Gość OnA_21
eeee tam panny sa the best :D

Gość zakreconytotalnie
Widzisz??Potwierdziłaś..nie dość,ze cudowne osóbki to jeszcze jak się zakochają wierne..niech żyją bliźniaczki..powodzenia ;-)

Gość OddajMiMisia.
miło. (: ale taka prawda. kiedyś uwodziłam, kręciłam, a facet łaził za mną krok w krok, centymetr w centymetr :) nie spuszczał, ze mnie wzroku, nie mógł powstrzymać, by nie dotknąć. i zawsze powtarzali "Co Ty masz w sobie, że nie mogę przestać o Tobie myśleć" a ja. tylko sie usmiechalam. krecilam dalej. i zostawialam. ale poawił się ON> książe z bajki. kocham calym sercem. uwodze, krece, ale nie zostawiam. kocham :)

Gość a Ty zakręcony
spod jakiego jesteś znaku???

Gość Oddaj mi misia.
:)

Gość Oddaj mi misia.
no mi też było milo:) Blizniaczki górą.

Gość lunan
myslice ze blizniaczki sa takie szczegolne? mam nadzieje bo sama nia jestem i mam nadzie je rozkochac w sobie pewnego pana...:)

Gość są nawet te/miłego dnia
bliźniacy, jako już nazwa sugeruje a żem ja widzę rusztowym (rozumieć:P należy:sama jestem bliźniaczką), mają złożoną osobę (czyt. taką pokręconą:O); ja mam w sobie ...hmmm ok 70% wody:/ ponadto, została postawiona diagnoza przez kolegów/znajomych ze mną obcujących a nawet jedyną wielką miłość, że "onieśmielam":O i "paraliżuję" (cokolwiek to znaczy)

Gość mmmmmn
Masz w sobie 70% wody ? W mózgu to chyba nawet 100% :P .

primo:P: każdy człowiek jest zbudowany w 2/3 z wody:) secundo:P:MÓZG i muskuły KAŻDEGO zawierają 75% wody-czyli prawdopodobnie twój także:), tertio: trwały brak płynów "tam" jest bezwzględnie szkodliwy...więc im więcej tym lepiej... a skoro twierdzisz, że ja mogę mieć tam nawet 100%...:D

Gość RASOWą BLIŹNIACZKą jesteś
SZACUN :classic_cool:

Gość znam jedną bliźniaczkę
niby jest taka inteligentna, ale ma raczej ciasne pojęcie o świecie, zadaje mi takie naiwne pytania, na które nie zna odpowiedzi, że czasem się zastanawiam z jakich podziemi się wzięła :P w dodatku jest zapatrzona w siebie jak w obrazek :-O

ło laboga, toż tutaj to siedlisko nowych herezji:O i demagogii przedchwiląodkrych:O OD KIEDY TO ZNAK ZODIAKU DYKTUJE O INTELIGNECJI/NAIWNOŚCI/CZY NARCYZMIE??

Gość znam jedną bliźniaczkę
nie wiem, może po prostu wpadłam na taki typ koleżanki bliźniaczki, co tyle gada, że drugiej osobie nie daje dojść do głosu

Gość siakaś jedna
skorpionice są najlepsze! :P

moim skromnym sumplementarnym zdaniem:P są Ludzie i ludzie, krawężniki, berety i taborety:P i znak zodiaku ma się tutaj tyle co PanKracy do DonJuanes'a Pozdrawiam i szerszych horyzontów:)

oj ja też jestem bliźniaczką;) i to prawda .... potrafię zakręcić w głowie uwielbiam flirt ,zabawę słowna grę pozorów ,ale jestem wierna :) myślę ,ze to najfajniejszy znak , dwie osobowości w jednej kobitce :) pozdrawiam wszystkie bliżniaczki

Gość lunan
a to ze bliznaczki to gaduly to prawda hehe

Gość Łączę tematy
Temat: jakie sa panie urodzone pod znakiem bliźniąt? 09:05 bąbelek z tczewa 09:05 znajdź sobie horoskop w Necie i poczytaj. 09:06 bąbelek z tczewa nie chce horoskopu, chce obserwacje z zycia 09:07 myniaaaaaaaa mają 2 osobowości- wiem cos o tym bo sama jestem bliźniakiem 09:09 czaruś z krainy oz wrazliwa i dzika? niesmiala i przebojowa? 12:28 łona nie wiem ale mój facet był blizniakiem miał brata bardzo podobnego do siebie przypadkowo wlazlam mu do łózka a niby skąd miałam wiedziec ze ten drugi to gejj 12:30 olivia ta ktora znam, jest oszczedna wrecz sknerowata, dwulicowa, nierozgarnieta, tyle... 12:31 Sygryda córka wikingów mają dwie skrajnie różne osobowości, albo więcej.... i też skrajnie różnych, czasami sama nie wiem ile: i nikogo nie zaskakują tym tak jak siebie MAM KACA Od głodu, ognia, wojny i wikingów uchroń nas Panie...