Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde no

nie lubię dzieci...

Polecane posty

Gość jest nas więcej
Jak dobrze, że znalazłam, ten temat, bo już myślałam, że jestem jedyna reagująca alergicznie na dzieci. Musiałam mieć piękną minę, jak mi siostra podała swoje dziecko do potrzymania :O

Gość a co ze związkami
w których jeden z partnerów nie chce dzieci? jak myślicie, da się to jakoś dograć czy raczej nie?

Gość powiem
tak

Można nie lubić dzieci. Dzieci albo się lubi, akceptuje, chce się z nimi przebywać, albo nie można na nie patrzeć- ludzie są różni. Ja nie mam do dzieci cierpliwości, jestem w stanie posiedzieć z dzieckiem 15 minut, a potem wsiadam w samochód i odwożę dzieciaka do koleżanki, która mi go podrzuciła. Kiedy moja mama jest w domu, to ona zajmuje się dzieckiem koleżanki, a jak mamy nie ma, to nie ma zmiłuj: dzieckiem musi zająć się jego matka.

Gość a co ze związkami
no dobrze, to jak to dograć? facet chce mieć stado dzieci, ja jestem przerażona wizją posiadania chociaż jednego, i co teraz?

Gość A ja powiem tak......
Poszukac sobie faceta, ktory to zaakceptuje. pokocha Ciebie a nie to czy bedziesz chciala mu rodzic dzieci.

Gość ja znam kobiety
które mają swoje a dzieci nie lubią. Teraz dużo się słyszy o przemocy wobec dzieci .Powiem nawet ,że tych przypadków jest od groma.I ja się pytam! czy te dzieci są kochane? czy rodzice są do tego powołani ? Ludzie robią dzieci,bo na tym polega życie ( najpierw ślub,potem dziecko) a nie zastanawiają się nad tym czy wogóle powinny je mieć.

Gość a co ze związkami
Ale ja kocham tego :o No i masz ci los.

Gość diablica piekielna
Ja tez nie lubie dzieci ,a mam ich trójkę:O