Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśka iśka

podkrążone oczy, co zastosowć aby znów były ładne.....?

Polecane posty

Gość miśka iśka

moja bratowa ma tak fatalną skórę pod oczami, że aż mi jej szkoda. Męczy się z tym bardzo bo wygląda to okropnie. Ciemna skóra wokół oczu dodaje jej chyba z 10 lat. Ładna dziewczyna ale te jej biedne oczy wyglądają fatalnie. Co zrobić żeby dziewczyna pozbyła się choć w jakiejś częsci tego problemu?

Gość chyba wszyscy poszli nadrabiać
dobrze że nikt nie ma z tym problemu ale zdrugiej strony chciałąbym pomóc bratowej i pzrzeakazać dac jej jakieś cenne informacje....

Polecam żel z Flosleku - Arnikowy, mi cienie pod oczami w zasadzie zniknęły. Weź pod uwagę, że jeśli bratowa ma to wiele lat i zawsze jest tak samo, to po prostu może mieć taką urodę (genetycznie), tam ma więcej barwnika i tyle. Wtedy to tylko pozostaje korektor. A też żel który proponuję, może spróbować bo zaszkodzić nie zaszkodzi bo jest \"apteczny\" i ma w sobie mało chemii, a poza tym jest taniutki, także nic nie traci.

Gość adsdfg
Miśka iśka warto na oczy położyć kompresy z herbaty + świetlik praynosi ulge i pomaga:) może użyć podkładu pod makijaż);)

Gość bebelina
co zrobic z podkrazonymi oczami

Gość wqe
też mam ten problem

Gość zatrox
Często przyczyną podkrążonych oczu jest odwodnienie. Spróbujcie przez 5 dni pić minimalnie 1,5l dziennie wody. Pomaga.

Gość ja wiemmmmmmmmmmd
kostki lodu wspaniale dzialają na skore pod oczami :)

a ja stosuje ten arnikowy zel z flosleku i zadnych efektow nie mam, a cienie pod oczami mam bardzo bardzo dlugo, nie pamietam nawet jak dlugo...:(

Gość Domka1210
Mam ten sam problem, tylko że u mnie pod oczami widać żyły...;/ i do tego mam podkrążone :( też nie wiem co z tym robić :(

Gość 0909
Ja też mam pod oczami widoczne żyły - nawet korektor tego zupełnie nie zakrywa :O Z cieniami to jeszcze można jakoś wlaczyć, ale co poradzić na widoczne żyły?

Żal :O , im więcej wody wypijesz tym więcej pozostanie jej w tkankach np. wokół oczu , tej przestrzeni :O Wlaśnie przez zatrzymanie wody w organizmie mogą być podkrążone oczy... Pomaga masaż zmęczonych oczu np . przed pracą , troche jakieś olejku np. herbacianego i masujemy , ładnie znikają

Gość Ziuta56
Jest taki krem mocno nawilżający nazywa się keranorm. Posiada też cenną cechę - działa na przebarwienia. Powinien pomóc na tę dolegliwość. Można o kupić tylko w aptece.

Gość wiola36.wieczorek
Pożądany efekt powinnyście osiągnąć po zabiegu zmniejszającym obrzęki wokół oczu, który podnosi powiekę i czyni oko bardziej wyrazistym. Przekonacie się same, że zwykły krem nie równa się z profesjonalnym zabiegiem w villa parku.

aha jeszcze chcialam powiedziec zebyscie uwazaly na podrobki na allegro tych hydrozelowych oryginalne sa tylko te z kanady w opakowaniu po 2 sztuki (1 para) srebrno-przezroczystym bez zadnych napisow itp. kiedys kupilam podrobione jakies to sie wkurzylam bo nie dosc ze zmarnowalam pieniadze to jeszcze nie bylo zadnego efektu i skora byla wysuszona ;/

niech bratowa zrobi morfologię pod kątem żelaza, podkrążone oczy, sińce itp mogą świadczyć o jego niedoborze.

Gość blanka009
Zasrosuj żel pod oczy Eva Natura z serii Komfort młodej skóry 18+ Super kosmetyk i suoer efekty :-)

Gość jola90
WIecie ze kremy działaja tylko na zewnatrz i nie kazdy dogłebnie jest w stanie odzywic skóre wokół oczu i wyeliminowac sińce. Tutaj mozna tez zastosowac tzw. wewnetrzne wzmacnianie.Ja biore suplement SuperOptic, który zawiera -(wit. A, B, C, E, luteina, zeaksantyna, kwasy Omega – 3, miedź, cynk, mangan, selen.Witaminy te wpływaja na prawidłowe widzenie i co wazne na zmeczenie oczu .Wiec moze to warto wypróbowac.

Gość relaksujacyzel
Spróbuj relaksujący żel pod oczy Eva Natura Komfort Młodej skóry 18+ Rewelacja!

Gość do jola
Czy myslisz ze taki dobór witamin działa nie tylo od wewnatrz ,ale tez ma wpływ na nasze podkrazone oczy ?

Gość kłot
arnika flosleku jest super ale tylko na zmęczone oczy z niewyspania, jak sąpodkrążone bo ktoś ma taki typ urody lub kłopoty z wątrobą, nerkami lub tp to niestety nie zadziała. Warto spróbować przed kontaktem z lekarzem miesiąc regularnego sportu dla poprawy funkcjonowania organizmu i zdrowej diety bogatej we wszytko to co w organizmie ulega wypłukiwaniu plus witaminki ;)

Gość kaśka 78
Miałam dokładne ten sam problem - podkrążone oczy i sińce. Kupiłam z innych powodów w Capivit Hydro Control i kapsułkach i wiecie co ? po kilku dniach sińce i podpuchnięcia znikneły !!!!! jest super !!! Te kapsółki podtrzymują nawilżenie od środka skóry. Najpierw Myslałam ze to przypadek ale kiedy zaprzestałam brania to znowu miałam "podbite oczy " :) teraz znowy biore Capivit i znów mam sliczne oczy . Dziewczyny spróbujcie to nie jest az tak drogie a starcza na miesiąc. Pomyślcie o efektach :)

Gość kaśka 78
sorki za błędy ortograficzne, zaraz pewnie bedzie pełno krzykaczy z tego powodu ...:)

Gość gość
Polecam odwiedzenie porządnego dermatologa. Tu może pomóc np. pan z http://www.ultramedic.com.pl/ - miałam strasznie podkrążone oczy, pomimo tego, że spałam odpowiednio i dużo odpoczywałam. Pomógł krem robiony na zamówienie w aptece.