Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 taka sama jak wydziewczyna

uroda i pewnosc siebie

Polecane posty

Go艣膰 taka sama jak wydziewczyna

czy ludzie uwazaja osoby urodziwe za bardziej pewne siebie? wypowiedzcie si臋 prosz臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 siaka艣 jedna
ja nie jestem urodziwa,a i tak pewna siebie:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rabatka 68
mam wnuczk臋 pi臋kna bierze udzia艂 w mislandzie pl by艂am z ni膮 we w艂oszech byli艣my zaczepiane na karzdym kroku im贸wiono do nas bella donna podchodzono dotykano by艂o to krepuj膮ce choc przyjemne mnie brano za mam臋

Udost臋pnij ten post

Osoby urodziwe maj膮 wi臋cej adorator贸w/ek i mog膮 w nich przebiera膰 jak w ul臋ga艂kach. Z do艣wiadczenia wiem, 偶e nie maj膮 szacunku dla tych brzydszych. Pomiataj膮 tymi \"szaraczkami\" bo mog膮 ich zmienia膰 \"jak r臋kawiczki\". Chocia偶 s膮 wyj膮tki. Nie wiem czy takie pomiatanie innymi mo偶na uzna膰 za pewno艣膰 siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rabatka 68
mo偶e itak jest ale nie robi tego moja mis jest uprzejma dla wszystkich mo偶e dlatego 偶e pochodzi z rodziny wielodzietnej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rio-rita
fenyloetyloamina -> masz 200 % racji :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka tam nieurodziwa
uroda idzie na pewno w parze z pewnoscia siebie u nas to jest tak moja mama byla kiedys naprawde ladna kobieta i miala wielu adoratorow i w czym wybierac zanim wyszla za maz, ale... ja niestety nie odziedziczylam po niej urody i wlasnie dlatego jestem w domu juz gorzej traktowana ciagle mi mowi ilu tu ona miala adoratorow jak byla mloda itp a juz jak jest zla na mnie to wyzywa mnie od starych panien :( przykro mi, bo nie dosc ze nie mam urody to zostalam tez juz wyzbyta pewnosci siebie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddddddddddddddddfd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfghfg
ja kiedy 艂adnie wygladam to jestem pewna siebie ale niestety nie dam rady pozbyc sie niezmia艂osci zreszta czesciej wygladam brzydko :(

Udost臋pnij ten post

i s艂usznie! bo 艂adne Niewiasty to adorowane s膮 , kariery robi膮 i ich status spo艂eczny jest wysoki. a te brzydale to z ra艅ca pierwszym tramwajem ju偶 pomykaj膮 do swojego mopa lub na zmywak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 llena25
Powiedzialabym inaczej, ludzie odbieraja osoby pewne za siebie za bardziej atrakcyjne.

Udost臋pnij ten post

Nie powiedzia艂abym 偶eby uroda mia艂a wp艂yw na pewno艣膰 siebie. Czasem zdarza si臋, 偶e kobieta niezbyt urodziwa jest bardzo pewna siebie. Wszystko zale偶y od charakteru i sposobu bycia. Czasem wystarczy tylko si臋 skropi膰 dobrymi perfumami, 偶eby poczu膰 si臋 pewniej. Zapach dobrze dobrany podnosi pewno艣膰 siebie.:) polecam taki spos贸b, wszystkim, kt贸rym brakuje pewno艣ci siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UrodaToNieWszystko
Graj i zdobywaj nagrody! www.zaproszenialockerz.eu W kilka dni za darmo odbierzesz np iPoda czy PSP ! Wejd藕 i sprawd藕

Udost臋pnij ten post