Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkaA

rozmowy o sprawach intymnych

Polecane posty

Gość kropkaA

mam pytanie do Was... po jakim czasie zaczelysci/zaczeliscie z partnerem/partnerka rozmawiac o sprawach intymnych, Waszych potrzebach i wszystko z tym zwiazane? kto zaczal ta rozmowe i jak? ja jestem z moim chlopakiem juz prawie 5 miesiecy, nie kochamy sie, ale za to inaczej sprawiamy sobie przyjemnosc, ale zawsze jest cicho, nikt nic nie mowi,... wiem, ze powinno sie rozmawiac o tym, ale nie wiem jak zaczac? jak to u Was bylo??

Gość hej hej łopatą
jak zaczniecie przy sobie bekać , to znak , że przełamaliście pewną barierę i już się siebie nie wstydzicie

ja zawsze pierwszy rozpoczynam rozmowe na tematy intymne ale z tego co wiem to duzo kobiet bylo zaskoczonych ze ja tak otwrcie z nimi rozmawiam bo jak mi mowily to z mezami nigdy nie rozmawialy na te teamty Z tego wnioskuje ze chyba wy powiniscie zaczac rozmowe co od niego oczekujecie bo u was rozbudzenie seksualne,orgazm jest bardziej skomplikowany niz u nas

Gość onaa
nie bekam ........ fuu... a rozmawiam.........najtrudniej zaczac......a trzeba o tym rozmwaiac

znaczny % kobiet nie rozmawia tylko oczekuje ze moze facet sie domysli i tak trwa cale zycie one udaja ze sa szczesliwe a on ze jest super kochankiem

Gość kropkaA
no ja nic nie udaje, chcialabym pogadac, ale nie wiem jak zaczac:/ a on na pewo nie zacznie... przynajmniej w najblizszym czasie...;/

A ło cym tu gadać? Przecie dupom rusać kazdy umi... :classic_cool:

Gość kropkaA
dziekuje podszywaczowi, nasmialam sie :P ale naprawde prosze o powazne wypowiedzi

Gość onaa
rozmawiac...mowic....prosic.......czasami ządac ;)

Gość po prostu
usiadz mu na kolanach i powiedz: kochanie porozmawiajmy o seksie