Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubka

Czy po 2godz. tabletka się wchłonęła???

Polecane posty

Gość kubka

Wiem, ze tabletka wchlania sie ok.3h, ale mam maly problem ( w sumie chyba tkwi on tylko w mojej glowie;) ), bo wzielam tabletke o godz.16 a o godz.18 mialam lekka biegunke. dlatego teraz tak sie zastanawiam czy po tych 2h tabletka sie wchlonela? Czy mogla zostac wydalona? Dodam jeszcze, ze to byla 2 tabletka z opakowania (biore je juz ponad 2 lata...) i nie mam zamiaru wspolzyc w ciagu najblizszego tygodnia... Tak wiec czy jests ie czym martwic?;) Czy nawet nie zostala troche wchlonieta i wydalona to przez ten tydz. przyjmowania nastepnych tabletek wszystko powinno byc ok??:P

aby tabletka sie nie wchlonela musialaby byc przynajmniej 24h biegunka, ja mialam podobnie twoja sytuacje kilka razy i nic kompletnie sie nie dzialo, gdyz przewod pokarmowy jest dosc dlugi:)) a na dodatek jesliw ciagu ych 7 dni nastepnych nie zamierzasz współżyć to jeszcze lepeiej, po tych 7 dniach mozesz na bank juz hulać:))

Gość kubka
Novynettka---> DZIEKI WIELKIE ZA POCIESZENIE I PODTRZYMANIE NA DUCHU;) W sumie tez tak sobie myslalam, bo 2 razy nawet zdazylo mi sie zapomniec tabletke, to wtedy musialam ja szybko przyjac (jak zapomnialam) i miec 7 dniowa abstynencje lub dodatkowe zabezpieczenie. Wiec mysle, ze i teraz bedzie ok:D 🌻