duza mi 0 Napisano Maj 19, 2006 witajcie, co sadzicie o ciuchach tej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynettka 0 Napisano Maj 19, 2006 nie mój styl:))do tego rzadko bywam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fioletowo Liliowa 0 Napisano Maj 19, 2006 mam spódnice z wełny. kupiłam w lumpie za 4 złote. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja lubię Vero Modę Napisano Maj 20, 2006 wczoraj kupiłam sobie 6 fajnych bluzek i 3 żakiety:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Maj 20, 2006 niezla jakosc :) ale nie moj styl, mam koszulke i 1 bluzke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KrejziInLow Napisano Maj 21, 2006 Nie widzisz jaka jest tematyka tego forum?! To po ch*j wyskakujesz z jakąś Vero Modą?! Idiotka!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leondini Napisano Maj 21, 2006 Czy ktos jeszcze nie spi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach