Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz sama

Czy to juz byl gwałt czy jeszcze nie ???????

Polecane posty

Gość klementynkaaa
gwałt to jets zrobienie cos wbew komus np kobieta nie bierze anty, nie mowi mu, bo cche dziecka lda swoich maciezrzynckishc ub innych celow to samo z sexem zauwazmy ze to co wbrew nam to gwałt

Gość zgadzam się z Nolą
z tym ojcostwem, to głupi ,naciagany przykład...który swiadczy jedynie o autorze

Gość klementynkaaa
no wałsnie ajk Kochamto wtedy nawet w sexe xhxe drobra tej osoby, a nie fajnie mi on daje mi to i to, zatem spie z nim, nawet jak nie mam satysfakcji, ale musze bo pojdzie do innej wiele razy kobiety mowily chlopu trzeba dac, bo pojdzie do innej, ale malzenstwa i zwiazki to prawda powierzchownosc, ale tez poszukuje sie jej do usprawiedliwniea siebie a dziecko to powinna byc wspolna decyzja, a nie tylko kobiety i mowi mu jak juz ciaza, ktore ona chciala. nie mozna tak. chce dziecka, czuje instynkt mowie mu o tym, nie dzialam sama, bo wiadomo, ze fakt dokonany to on juz nie ma nic do gadania.

Gość vikcial
to jet przyklad nagminny kobiety i sex i dzieci wykorzystuja pzeciw facetomlub aby miec soc dla siebie spia bo czuja korzysc, itp zatem nie ma tu nieinteresownosci, jets warunek daje, bo biore itp

Gość zwierze
Hej , kobiety , bo pomysle ze wam argumentow zabraklo !! Zgadzam sie ze nie wiemy co to jest gwalt . Szczegolnie w malzenstwie .Przypadek uzycia sily do zmuszenia do uleglosci jest po prostu przestepstwem i powinien byc karany . Gwalt w malzenstwie to cos w rodzaju ogrodnika ktory " kradnie " owoce z wlasnego sadu .

nie rozumiecie logicznych , sprawdzonych, doswiadczonych argumntow... ten teamt jest dla mnie bolesny i sama sie dziwie ze przy takich opiniach jeszcze tu zagladam, ale nie ma sensu Wam tego tlumaczyc widze, podalam storne na ktorej macie wyjasnione ale dalej nie jarzycie i te chore przyklady bez przerwy jakiejs baby ze wsi ze jak nie dam chlopu to odejdzie - NIKT O TAKIM CZYMS NIE PISAL, ani autorka tego postu ani ja! a czepiliscie sie tego idiotyzmu! autorka pisala o zmuszaniu, psychicznym zmuszaniu, lamaniu po pijaku czesto! w koncu sama od niego odeszla , nie wyznawala zadnej zasady dam bo odejdzie- to sa jakies bzdury i nie warto z takimi ludzmi w ogole dyskutowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chore zalosne tepaki, mam dosc!

Gość zgadzam się z Nolą
Nola- Naprawde nie warto się denerwować..Rozumiem Cię, są ludzie, którzy potrafią zrozumiec, Ci, któzy przezyli to, i Ci, którzy potrafią troche szerzej i swiadomie spojrzeć na problem.