Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na nikogo

znam takich jak ja...

Polecane posty

Gość czekam na nikogo

Qrcze , chyba chcialabym pogadac o tym co jest ze mna nie tak..w realu ...milczy telefon... Powiedzieć Ci kim jesteś ? Rano otwierasz oczy, wstajesz i zaczynasz swój dzień. W ciągu dnia wykonujesz szereg różnych czynności, jedne z chęcią inne z przymusu. Rozmawiasz z innymi ludźmi na różne tematy. Mówisz, że wszystko jest w porządku, że nigdy nie było lepiej. Mówiąc to uśmiechasz się. Na ulicy spotykasz znajomego, rozmawiacie przez chwilę po czym każdy z Was idzie w swoją stronę. Wieczorem kładziesz się spać, przytulasz głowę do poduszki i myślisz. O czym ? O tym jak chciałbyś/chciałabyś aby było i o tym jak jest naprawdę. Powiedzieć Ci jak jest naprawdę ? Rano otwierasz oczy, wstajesz i zaczynasz swój dzień. Jednak przed oderwaniem głowy od poduszki zadajesz sobie pytanie "Po co ?" "Jaki jest tego cel ?" Nie potrafisz na to odpowiedzieć, kiedyś być może było inaczej, ale to było dawno i teraz już nie pamiętasz jak odpowiedzieć na to pytanie. W ciągu dnia rozmawiasz z innymi ludźmi. Mówisz, że wszystko jest w porządku, że nigdy nie było lepiej. Mówiąc to uśmiechasz się. Bardzo dobrze wiesz, że to tylko udawanie. Stwierdzasz, że Ty ciągle udajesz kogoś innego niż jesteś w rzeczywistości. Nikt ze spotkanych przez Ciebie ludzi nie wie jak jest naprawdę. Wszystko co robisz jest oparte na uczuciu przygnębienia, smutku i samotności. Czasami chce Ci się krzyczeć ! Chcesz wykrzyczeć wszystko to co jest nie tak w Twoim życiu !!! Krzycz !!! Tylko kto to usłyszy ? Na ulicy spotykasz znajomego, rozmawiacie przez chwilę po czym każdy z Was idzie w swoją stronę. Myślisz, jaki to z niego szczęśliwy człowiek - On ma wszystko czego Ja tak bardzo pragnę. Idziesz dalej widzisz grupę przyjaciół rozmawiających i śmiejących się. Pytasz siebie "Kiedy ja się tak naprawdę śmiałem/am ? Idziesz dalej. Na przejściu widzisz jakąś parę trzymającą się za ręce. Twoje serce coś ukuło. Zadajesz sobie pytanie czy kiedykolwiek znajdziesz kogoś kto zaakceptuje Ciebie takim jakim/jaką jesteś ? - ................. ---------------------------------------------- tak wiem , kolejny taki temat....

Gość podaj hasło
Plagiat;) popełniłaś-tekst z pewnej strony o samotności;) ...ehm my samotni;) ...a tę stronkę znam-bo wszystkiego w takim stanie ku pocieszeniu się próbuje. Pozdrawiam

Gość czekam na nikogo
hej , wlasnie , czy z nami jest cos nie w porzadku?Ja tak sobie zyje, ciagle cos udaje....

Wszystko jest inaczej gdy masz partnera .... wtedy wszystko jest łatwiejsze bo zawsze masz swiadomosc , ze jest ktos kto Cie koch a ...samotnosc jest straszna a jeszcze straszniejsza gdy sie juz doswiadczylo zycia z kims .... tylko podobno dla kazdego zaswieci sloneczko:] trzymajcie sie cieplutko ja natrafilam na tyle niewypalow , ze teraz czekam juz tylko na prawdziwa wielka milosc:]