Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gumecka

Moje dziecie je tylko mleczko.

Polecane posty

Jak w temacie Karolka od pewnego czasu je tylko mleko jak miala 4 miesiace jadla pieknie wszystko tzn, zupki przeznaczone dla tak malych dzieci. pozniej dostala uczulenia na jakis skladnik jedzenia, lekarz mowil ze to od serka danonka. oprocz mleka zjada jeszcze kaszki i produkty,, misiowy ogrodek\'\' je tez chclebek i buleczke z serkiem albo wedlinka chodzi mi glownie o zupki, przeciez musi tez jesc miesko obecnie przechodzi zabkowanie i moze datego nic nie chce czy komus tak tez sie zdarzylo?

Może to ząbkowanie albo już taki jej urok.Mój synek ma obecnie 8 miesięcy ale zdarzyło się już kilka razy że przez ok tydizeń jadł w ciągu dnia tylko mleczko i na dodatek było to ok 120 ml na cały dzień!!!!!

Kangurku--- tydzien oki ale nie miesiace 3, cos jest nie tak chyba. :-(

to zdecydowanie za długo.Ja na Twoim miejscu wybrałabym się do lekarza,niech zleci kompleksowe badania

Gość *_*_*
"tydzien oki ale nie miesiace 3, cos jest nie tak chyba" A ja bym się na Twoim miejscu jeszcze nie martwiła ;) ja nie jadłam nic innego niż mleko (jakieś kaszki mleczne ewentualnie) do 3 roku życia :) i jakoś przeżyłam i chyba nie mam jakiegoś specjalnego uszczerbku na zdrowiu ;) a mleko uwilebiam do tej pory :)