Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marea

czy mozna zjawić się w czyimś życiu po 5 latach?

Polecane posty

Pól roku temu rozstałam się z narzeczonym po 5 latach związku. Wcześniej choć bardzo krótko byłam z innym chłopakiem. Przez 5 lat nie mieliśmy z sobą żadnego kontaktu. Chciałabym odświeżyć tę znajomość choć nie wiem czy mam prawo włązić komuś w życie tak po prostu po 5 latach. Nie wiem czy on obecnie jest w związku czy nie i jak potoczyły się koleje jego losu. Czy warto odezwać się po 5 latach czy może lepiej przemilczeć i odpuścić sobie temat????

a czy Ty wiesz, czego tak naprawdę chcesz? ;-)

chce sobie ułożyć życie z kimś odpowiedzialnym i normalnym. On taki był.

Gość trzy łzy
Osobiscie uwazam ze jest to zbyt swieza sprawa abys pakowala sie w zycie dawnego faceta! Skoro bylas z kims piec lat i sie z nim rozstalas...to na pewno nie jest Ci latwo ale szukanie kogos na sile i to tak od razu...jest desperacja a nie swiadoma decyzja! Poza tym odezwanie sie do kogos po takim czasie jest oki...ale z klasa...a nie w taki sposob...bo jestem sama wiec sie do Ciebie odzywam! Bedac z tamtym nawet w glowie Ci nie bylo aby odnawiac kontakt...wiec uwazam ze to jest mocno nie fair!

Jeśli to najlepszy z tych, który Ci się trafił, to dlaczego nie spróbujesz? W najgorszym wypadku podniesiesz mu ego, a sama dostaniesz kosza. W najlepszym podniesiesz mu co innego ;-)

To nie jest szkukanie na siłe. Nic podobnego. Gdyby tak było to już dawno wlazłabym butami w Jego życie. Ale nie chce narobić niepotrzebnego zamętu.

Decyzja należy do Ciebie. Z butami nie radzę, chyba, że akurat to go rajcuje ;-)

Gość ehhh no cóż

Gość ehhh no cóż