Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twórcza

administracja!! pomocy

Polecane posty

Gość twórcza

Jestem zainteresowana Administracją zaocznie i mam pytanko do Was. Jestem po Technikum Ekonomicznym i bardzo się boję że sobie nie poradzę na tym kierunku, pomimo tego iż miałam już styczność z takimi przedmiotami jak prawo, rachunkowość.. Ale to były podstawy a ja i tak miałam z nimi problem. Proszę napiszcie czy ciężki jest ten kierunek!! Z góry dziękuję za odpowiedź

Gość twórcza
co nikt nie studiował bądz nie studiuje administracji ?? :(

Gość twórcza
dziękuję! ale ten topik dał mi jeszcze więcej wątpliwości :)

Gość mikaa
tez skonczylam Technikum Ekonomiczne :) a w tym roku bronie magisterke na kierunku Administracja :) napewno dasz rade

Gość twórcza
o wreszcie jakaś duszyczka... boję się że wydam kupe kasy a nie dam rady :( trudne są te wszystkie prawa administracyjne i inne..??

Gość mikaa
trzy lata studiowalam dziennie wtedy bylo mi latwiej bo w miare systematycznie sie uczylam ;) dwa latka musialam skonczyc na zaocznych .. no i tu juz troszke gorzej bo z wlasnego lenistwa musialam wszystko nadganiac w trakcie sesji .. napewno nie bedzie zle .. ja wlasnie wychodze na uczelnie :) milego dzionka paa

Gość twórcza
kurcze a ja od początku zaocznie chcę... no nic jeszcze się zastanowię :) ...miłego..papa

Gość
Ja tez zaczynam administracje i ksiegowosc od 21 czerwca.Piekielnie sie boje bo to nie w jezyku polskim a w holenderskim.

Gość twórcza
o kurczę... Powodzenia !

Gość
Dzieki tworcza , przyda mi sie . Na dodatek bede jedyno Polka w klasie ale niestety wyboru nie mialam. Pocieszam sie tylko , ze moja przyjaciolka skonczyla w marcu administracje i to z super wynikami . Moze ja tez nie jestem taki tluk.