Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nieźle

powiedzieć cześć kochance????????????????

Polecane posty

Gość no nieźle

lat temu przechodziłam z moim facetem kryzys. To było pasmo kłótni i awantur.Potem mój facet trafił na impreze z kimplami gdzie spotkał obleśną dziewcynę . Bo kolorowym wieczorze tanecznym odprowadfził ją do domku i całowali sie na maa. Nawet mieli ochotę się pobzykać ale jakoś nie doszło do tego. Na drugi dzięn panienka dzwoniła, pisała , smsowała.Mój facet na kacu nawet nie wiedział z kim rozmawiał. i ją spławił. Więcpanienka dowiedziała się że ma dziewczyne postanowiła rozprawić się ze mną. między czasie mój chłopak powiedział mi o wszysstkim i podjąęłaqm decyzję o rozstaniu. Panienka nachodziła mnie wszędzie, w domu, w pracy,że przeze mnie on ją olewa , nie chce sie spotykać itp. czysty cyrk. Po pół roku zeszliśmy sie razem. Jesteśmy teraz szczęśliwi,mamy dzidzie w drodze i mieszkamy razem. wyjaśniliśmy sobie wszystko i jest ok. A dziś idziemy sobie na zakupy i idzie pindzia z przeszłosci i mówi:cześć kochanie!!no patrz jakie to przeznaczenie!!musimy się znowu spotkać i poszaleć w łóźku? może mi wyczarujesz to co ma twoja żonka???no co tak na mnie patrzysz? nawet cześć kochance nie powiesz????? A mój facet na to: ALE JA PANI NIE ZNAM! PANI POTRZEBNA JEST POMOC PSYCHIATRYCZNA!!!DOWIDZENIA!!!! NO I CO WY NATO???

Gość że odpowiedział
tak jak na to zasłuzyła!!!A ty sie głupia pipa nie przejmuj!!

Gość brawo dla faceta

Gość olilalie
trzeba było go pooocałować przy tej kochance ;d hah ;) bravo dla faceta;)

No tylko sie go o to nie czepiaj! Nie jeden by pewnie stanal oslupialy i sie zastanawial czy ja faktycznie zna. Buahaha :D No zrob mu fajna kolacje i ten tego ;)

Gość no nieźle
jaki te kobiety sa czasem puste i denne

Gość Kawinka
Eeee facetów też całkiem sporo pustych i dennych chodzi po świecie :P.

Gość OnA_21
o woele wiecej powiedzialabym ;p

Facet postapil jak trzeba;) A tamta panienka naprawde pomocy potrzebuje:o

Gość nienazonę
no niestety ale i facet i ta pani zachowali sie dziwnie...skoro ona wiedziala, ze facet zajety to nie trzeba sie bylo wpieprzac

Gość a skad ona wiedziala
gzie cie szukac :o..co za palanat nie facet, obcej babie tyle mowic :o

Gość Ja tam bym gosciowi nie
wierzyla:P. Babol nie przyplatal sie na kilka miesiecy, tylko dlatego, ze uslyszal kilka milych slowek:(

Gość weriska
ja mysle, ze to nie o slowka chodzi a o gotowke:)

Gość mam na Ciebie chrapkę
moze ona ma zjechaną psychikę, nie wiadomo czym się zaqjmuje a facet gnój ze na k...y chodzi i jezyka w gebie nie trzyma

Gość pewnie romans trwał cały czas
a przy Tobie zareagowal jak prawdziwy tchórz, nic innego nie odważył się powiedzieć jak maly chłopczyk ze strachu przed karą. Gdyby romans nie trwal to ona by się tak desperacko i glupio nie zachowała. Widocznie obiecywał jej zlote góry a "zapomnial" powiedzieć o ciąży.