Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonooka24

capivit hydro control

Polecane posty

wlasnie jestem w polowiee opakowaniaaa rezultaty juz widac... skora bardziej nawilzonaa to dziaaaaaaaaalaaaaaaa a jak z wasze rezultaty?

Gość emilaaaaaaaa
Jestem ciekawa efektów tych tabletek, bo mam bardzo suchą skórę i rozważam ich kupno bo nie wiem już co robić:(

Przecież to ściema. Naciąganie ludzi na kasę. O wiele lepiej Wam wyjdzie na zdrowie jak codziennie wypijecie półtora litra wody niegazowanej. W ten sposób prędziej nawilżycie skórę od wewnątz, a i przy okazji wspomożecie pracę nerek.

Gość do kasiulek
a ja pije wode nawet wiecej niz 1,5 litra a skora sucha ze szkoda gadac i tez chce kupic te tabletki

Gość pppp
Ja dziś skończyłam 1 listek. Wczoraj zapomniałamwysmarować skóry balsamem i wydaje mi sie że już widać efekty. Przedtem pomimo że piłam 1,5 litra wody to miałam bardzo suchą skórę.

Gość wwwwwwwwww
Ja kończę pierwsze opakowanie i musze powiedzieć że widac działanie. W czasie tych upalnych dni nie kremuję twarzy, a wygląda i czuję jakby była dobrze nawilzona. Wcześniej jak nie użyłam kremu skóra była sucha.

Gość dziewczyny....
a czy mozna go zazywac rownoczesnie z braniem jakiegos zestawu vitamin?

Gość mmmmmm
powiedzcie mi jakie ma skłądniki skoro działa? dzieki czemu nawilża się człowiek od wewnątrz?

Gość synkka
a czy ktos z cera mieszana lub tlusta stosuje ten capivit? jesli tak to jakie sa efekty? piszcie:)

Gość zażywajac capivit
nie wolno brać innych preparatów witaminowych bo można przedawkowac witamine A co jest bardzo niebezpieczne dla organizmu. I powiem szczerze ze nie wierze ze po jednym listu widzicie róznice bo skóra regeneruje się przez ok 28 dni wiec pierwsze rezultaty mozna widziec dopiero po upływie miesiaca od zazywania capivitu, czyli po pierwszym opakowaniu

Gość niebieskooookaa22
zaw. vit.A:P vit.E:P i olej z nasion ogórecznika mam zamiar kupic, jk tylko skończy mi sie MerzSpezial;)

Gość lipa i naciaganie ludzi
sciemniaja jak nic, bo niby jak tabletki moga nawilzyc skore?

Gość a ile tabletek jest w
opakowaniu i jaka jest cena?

Gość hydro control
kosztuja ok 16 zł i jest 30 tabletek w opakowaniu, zaś capivit zwykły o połowe mniej kosztuje

Gość synkka
no ale moze bedzie dobry do cery tlustej i mieszanej...? bo takie typy cery tez trzeba nawilzac. jezeli ktos z osob o cerze tlustej lub mieszanej uzywal capivit hydrocontrol niech napisze z jakim rezultatem czy cos pomoglo?

Gość tak sie zastanawiam...
ale jaki capivit ta koleżanka bierze??? hydrocontrol A+E mide A+E forte Sun ??? No ktoóry

mialam problemy po wyjezdzie z Polski- zmienila sie woda, choc podobno tutaj gdzie jechalam jest o niebo lepsza- skora zaczela mi sie przesuszac, luszczyc- gdy wrocilam po 3 tgodniach kupilam hydrocontol-wyglad skory nie poprawil sie od razu, ale poprawil sie :) teraz znow musialam wyjechac- i juz kupilam hydrocontrol i drugie opakowanie capivit a+e---stosuje do czasu, kiedy skora nie przyzwyczai sie do zmian. polecam dodatkowo krem E 45 ( choc po pewnym czasie skora sie przyzwyczaja iswieci) oraz physiogel krem i cleaner.pozdr!!

Gość do satelitka
ale co to krem E45??

Gość befana
nawet osoby ktore maja cere mieszana lub tlusta musza ja nawilzac capivit jest swietny i naprawde dziala

Gość --poprzez pryzmat zdrowia--
ja kupuję tran w kapsułkach i zauważyłam rezultaty porównywalne z tymi , o których tu ywpisujeice. Uwierzcie!! naprawdę nie ma co przepłacać zapłaciłam 11zł za 160 szt

Gość cyprishia
ja koncze 3 opakowanie, i widze roznice wczesniej bralam capivit A+E, choc nie mialam bardzo suchej skory poprostu normalna ale ze chodze na solarium a skora poptrzebuje wtedy wiecej nawilzenia to postanowilam sprobowac i jest ok, skora stala sie ladniejsza, co ciekawe mam tlusta cere z tendencja to wypryskow i zaskornikow, na plecach tez mam podobny problem i odkad zaczelam wcinac capivit hc to moja cere takze sie poprawila mniej zaskornikow, a na pleckach to wogole juz nie ma, i nie widze aby skora zaczela sie bardziej tluscic wrecz odwrotnie, mi pomaga, skora jest wyrazniej ladniejsza.

Gość cyprishia
aha i place za 30 tab. 12.50 zl, wiec nie duzo!

Gość eronida
ja biore capivit silice i wapn magnez cynk. mam strasznie zniszczone włosy such askóre , zniszczone paznokcie. ale to nie pomaga. a biore juz dlugo

Gość do eronidy
brałam capivit forte 2 miechy i nie działał, biorę 1 tydzień capivit hydro control i OD RAZU 100 RAZY LEPIEJ!!

Gość do kasiulek
capivit hydro zawiera NNKT, a woda nie !~przesuszonej skórze najczęściej właśnie tego brakuje- zbyt mało gruczołów, i zbyt wolno pracują, dlatego wysycha, a ten preparat właśnie je dostarcza!

Gość a_s_i_a_
Hej, ja wczoraj kupiłam capivit A+E forte oraz HydroControl, w aptece mi powiedzieli, że moge brac oba! Ale to chyba nieprawda!! Przedawkowanie witaminy A tak? Co mam robic?

Gość aldi 05
Nie mogłam sobie w żaden sposób poradzić w okresie menopauzy /hormony, woda mineralnaitd./z przesuszoną skórą. 4 miesiące temu pani w aptece zaproponowała mi Capivit Hydro . Efekty były już widoczne po 60 dniach, zaznaczam, że łykam jedna dziennie. W chwili obecnej rozpoczęłam 5 opakowanie i ciągle odpowiadam na pytania różnych pań, co robię, że mam taką cerę i skórę. Ponieważ regularnie korzystam z krytej pływalni, więc tych pytan jest dużo. Polecam innym paniom wypróbowanie tego dla mnie zbawiennego medykamentu.