Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romullka

sala kolo Bydgoszczy, pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość Romullka

Kobitki wlasnie wczoraj zdecydowalismy ze pobieramy sie latem 2007 roku. Wesele mam byc u mnie czyli w bydgoszczy a mi sie marzy jakis fajny dworek-hotelik gdzies w lesie na organizacje przyjecia. Czy znacie tekie miejsce kolo bydgoszczy? Jesli tak prosze pomozcie!!

Gość Ostromecko

Gość narzeczona j
Witam .NASZ ślub tez za rok latem i też chcecmy w takim klimcie-ostomecko,lubostroń,myślecinek-tak przypuszczam.Może znajdziesz coś inngo.Pozdrawiam A KIEDY DOKŁDNIE ŚLUB NASZ 18.08.2007

Gość Romullka
19-05-2007:) Chyba jednak myslecinek, juz wstepnie zarezerwowane:)

Gość narzeczonaj
hmm świetnie a czy możesz napisać jak wyglada sala ,co oferują ,i ile kosztuej wynajęcia etc? serdecznie gratuleuje :)

Gość narzeczona j
przepraszam za pozjadane literki :)

Gość Romullka
Hejka, sala jest swietna...masz dwie opcje..albo namiot albo normalna sala wewnatrz. My wybieramy namiot:) Ogolnie wejdz na ich stronke www.palac.com.pl i tam wszystko jest napisane. Ja poprostu zadzwonilam i sie zapytalam o szczegoly. A sale juz widzialam bo bylam tam 2 razy na welelu. A masz moze namiary do Ostromecka??? Chetnie sprawdze co oferuja.

Gość narzeczona j
Dziękuję.Niestety nie mam strony www ostromeckiego pałacu. Ale szczerze mówiać jest dość zaniedbany, ale urokliwy.Myśleć , że myślęcinek -lubostroń jest najładniejszy. ..... My chcemy zrobic przyjęcie . Jak u was plany wygladają?

Gość narzeczona j
Dziękuję.Niestety nie mam strony www ostromeckiego pałacu. Ale szczerze mówiać jest dość zaniedbany, ale urokliwy.Myśleć , że myślęcinek -lubostroń jest najładniejszy. ..... My chcemy zrobic przyjęcie . Jak u was plany wygladają?

Gość narzeczona j

Gość narzeczona j

Gość Romullka
Pewnie ze myslecinek najpiekniejszy no ale ceny tez nienajgorsze... a my sami wszystko finansujemy...no ale jednak sie chyba zdecydujemy no bo to przeciez jeden taki dzien w zyciu nie

Gość narzeczona j
my także sami za wszystko płacimy.To nie tak ,że rodzice nie chca pomóc ,chcą i mogą ale jakos tak dobrze się układa,że możemy sami poopłacać co trzeba. My raczej zamówimy lubostroń. pozdrawiam

Gość Romullka
Mi tez sie Lubostroñ podoba...ale nie wiem jak tam sala wyglada. Widzialam tylko na necie, no a moj narzeczony mowi ze wnetrze wydaje mu sie za bardzo takie jak z muzeum. Nie mozemy tam na razie pojechac bo nie man w pl...jesli wiec masz jekies fotki, albo cowiecej wiesz jak tam wesela wygladaja to bede wdzieczna za info. Moze na maila: romkap@hotmail.com. Kurcze ten Lubostron jest naprawde piekny, no i chyba tanszy niz myslecinek. Chcialabym miec tam wesele, tylko zeby mieli jakas bardziej "normalna" sale.